TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TED’li öğrenciler İngiltere’de

TED İzmir Koleji öğrencileri, İngiltere’nin en popüler üniversitelerinden biri olan Ardingly College’da, diğer dünya öğrencileri ile yaz okulu programında buluştu

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2017 07:46
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
TED’li öğrenciler İngiltere’de

Yoğun ve standart İngilizce programları yanında öğrenciler kültür, spor, proje ve drama eğitimlerinin bulunduğu zengin içerikli eğitim programları ile sahip oldukları İngilizce becerilerini ve öz güvenlerini geliştirme fırsatı yakaladı. Londra’da West End District’te izlenme rekorları kıran Half a Sixpence isimli ödüllü müzikalini izleme şansına erişen öğrenciler, dünya kültür ve sanat şovunun bir parçası oldu. Öğrenciler Londra’da Buckingham Palace, St James’s Park, İngiliz Polis Teşkilatı Scotland Yard, Thames Nehri, Big Ben, Parlamento Binası, Covent Garden gibi ünlü merkezlerini de ziyaret etti.

Leicester Square’de M&M World ve Lego Shop’ta keyifli zaman geçiren öğrenciler, China Town’ı da görme şansını yakaladı. Öğrencilerimizin daha sonra 4 boyutlu şova katıldı ve London Eye’da tüm Londra’yı yukarıdan izledi. Londra ve Brighton’ın ünlü turistik bölgeleri gezen öğrenciler, Londra’nın Richmond bölgesinde ikamet eden İngiliz aileleri ile akşam yemeğinde buluşarak, Türkiye’den getirdikleri hediyeleri sundu. (İHA/İZMİR)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.