TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tek hedef 3 puan

Göztepe TFF 1.Lig’in 22.’nci haftasında evinde ağırlayacağı Manisaspor’u yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak istiyor

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2017 07:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Tek hedef 3 puan

EMİRCAN IŞILDAK

TFF 1.Lig’de şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden Göztepe, 22.’nci haftada bugün evinde Manisaspor’u ağırlayacak. Son haftalarda üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla liderliği zaman zaman rakiplerine devrenden Göz-Göz, Doğanlar’daki maçı kazanıp kalan haftalarda sürprize yer vermek istemiyor. Teknik Direktör Okan Buruk ise maçtan 3 puanla ayrılacaklarını ifade ederek, kendilerine zirvenin yakıştığını dile getirdi.

BURUK İDDİALI

Göztepe Adnan Süvari Tesisleri'ndeki son antrenmandan önce oyuncular Umut Nayir ve Murat Akın’la birlikte açıklamalarda bulunan Okan Buruk, Şanlıurfaspor’a karşı doğru oyunla ve hücum bölgesindeki doğru seçimlerle çok rahat öne geçebilecekleri bir maç oynadıklarını ifade ederek, “Hiçbir şey yokken golü yedik. Rakip biraz daha geri çekildi. Biz baskı altında kaldık. İkinci yarı Umut’u oyuna alıp çift forvete döndük. Yine rakip kaleye rahat gittik, yine gol atabileceğimiz pozisyonlar bulduk ama ikinci golü yedik. Faul verilebilecek bir pozisyondu. Rakip savunmaya çekilince oyun kilitlendi ve son dakikalarda 2-2 yaptık. Şanlıurfa’dan 1 puan almak bizim için yeterli değildi. Ama bizim için bir güven oldu skoru buraya taşımamız. Bu güveni Manisaspor maçında daha önemli bir hale getirmek istiyoruz” diye konuştu.

“SERİ PEŞİNDEYİZ”

Yeni bir galibiyet serisinin peşinde olduklarını kaydeden Buruk, “Rakipler bize karşı çok farklı hazırlanıyor. Göztepe ismi rakiplere aşırı motivasyon sağlıyor. Çok zor bir lig. Son dakika golleri olmasa üst tarafta kimsenin kazanamadığı farklı bir hafta olacaktı. Bundan sonra yine maç maç bakacağız. Bu hafta bizim için çok önemli bir maç oynayacağız. İyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz” dedi.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Öte yandan maçın hazırlıklarını sürdüren Göztepeli oyunculara taraftardan destek geldi. Göztepe’nin Urla Adnan Süvari Tesisleri'ne gelen taraftarlar oyunculara moral verdi. İdmanı tezahüratlar eşliğinde izleyen sarı kırmızılı taraftarlar, antrenmanın ardından oyunculara ve teknik ekibe baklava ikramında bulundu. Ayrıca Ege derbisi olarak nitelendirilen mücadelede bilet fiyatları da belirlendi. Biletler VIP tribün için 75 TL, numaralı tribün için 30 TL, maraton tribün için 20 TL, kale arkası için ise 15 TL’den satın alınabilecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.