TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TGB’den Uğur Mumcu anısına

Türkiye Gençlik Birliği, Uğur Mumcu’nun 25. ölüm yıl dönümünde Gazetecilik Okulu düzenliyor. Türkiye’nin dört bir yanından öğrencilerin katılacağı Gazetecilik Okulu’nun çalışmaları, İzmir’de de başlatıldı

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 07:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
TGB’den Uğur Mumcu anısına

ONURHAN ALPAGUT

Türkiye Gençlik Birliği, değerli kalemiyle ve mücadelesiyle emsal teşkil eden Uğur Mumcu’yu 25. ölüm yıl dönümünde de yaşatmaya devam ediyor. TGB, 23-24 Ocak’ta Ankara’da Türkiye Barolar Birliği’nde düzenleyeceği Gazetecilik Okulu ile birbirinden değerli gazetecileri ağırlayacak. Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan gazeteci adayları ve bu alana ilgi duyan öğrenciler, gazetecilerden aldığı derslerde mesleğe dair kilit noktalarını öğrenecek ve Uğur Mumcu’nun gazetecilik anlayışı hakkında fikir sahibi olacak.

ÇALIŞMALARA BAŞLANDI

Gazetecilik Okulu için kolları sıvayan TGB, İzmir’de de yoğun bir şekilde çalışmalara başladı. Ege Üniversitesinin köklü fakültelerinden birisi olan İletişim Fakültesi’nde çalışmalar yürüten TGB İzmir İl Örgütü, bildiriler dağıtarak ve afişler asarak öğrencileri Gazetecilik Okulu’na davet ediyor. Atatürkçülük meşalesini taşıyan Uğur Mumcu’nun anısına düzenlenen okul, gazeteci adaylarının dikkatini çekiyor. TGB İzmir İl Örgütü, Ankara’da düzenlenecek Gazetecilik Okulu için İzmir’den otobüsler kaldıracak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.