TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

THY’den Miami’ye ek sefer

ABD’de etkili olan Irma kasırgası nedeniyle üç gün boyunca Miami’ye sefer gerçekleştiremeyen Türk Hava Yolları, kasırga sonrası yarın ilk seferini gerçekleştiriyor

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2017 07:29
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
THY’den Miami’ye ek sefer

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde etkili olan Irma kasırgası nedeniyle 9,10 ve 11 Eylül’de Miami seferlerini iptal etmek durumunda kalan Türk Hava Yolları (THY), bugün ilk seferini gerçekleştirecek. THY iptal olan seferler nedeniyle bölgeden ayrılamayan yolcular için de Miami’den İstanbul’a ek sefer koydu. Türk Hava Yolları tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Miami yolcularımızın dikkatine; Amerika Birleşik Devletleri’nde etkili olan Irma kasırgası nedeniyle yolcularımızın uçuşlarının aksamaması için, bugün Miami’den İstanbul’a bir ek sefer planlanmıştır. TK6882 uçuş koduyla icra edilecek seferimiz 03.30 lokal saati ile hareket edecektir. Yarın aynı zamanda TK77 IST-MIAMI seferi de saat 13.30’da icra edilecek.”

HAVANA UÇUŞUNU DA İPTAL ETTİRDİ

Öte yandan, Irma kasırgası nedeniyle THY’nin Havana uçuşu da iptal oldu. THY resmi sitesinden yapılan duyuruda, “Dün gerçekleştirilecek TK 183 numaralı İstanbul - Havana - Caracas - İstanbul seferlerimizin Havana uçuşları Irma Kasırgası nedeniyle iptal edildi. Seferlerimiz İstanbul - Caracas - İstanbul güzergâhında tarifeli saatlerinde gerçekleştirilecektir” denildi. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.