TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Titi ve Agu büyük eksiklik

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, ligin 12. haftasındaki Göztepe karşılaşmasında forma giyemeyecek olan Titi ve Agu’nun kendileri için büyük eksiklik olduğunu belirterek, “Bunu kabullenmemiz gerekiyor. İlk 11’imizin düzenli oynayan oyuncuları. Bununla birlikte yerine gelecek oyunculara da tamamen güveniyorum” dedi

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2017 07:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Titi ve Agu büyük eksiklik

Süper Lig’in 12. haftasında yarın sahasında Göztepe ile karşılaşacak olan Bursaspor, hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Özlüce Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, “Milli takım araları her zaman özel oluyor bu tarz durumlarda. Tam takım olarak çalışamıyorsunuz ister istemez. Bu anlamda baktığınızda da Göztepe maçından önce bu 1-2 antrenman çok daha fazla önemli. Oyuncularımız geri dönmüş oluyorlar. Bizim de onlarla taktiksel temelimizi hatırlamak için yapacağımız antrenmanlar önem kazanıyor” şeklinde konuştu.

Sakatlığı bulunan Mikel Agu ve kart cezalısı Titi’nin forma giyemeyeceğinin hatırlatılması üzerine ise Fransız teknik adam, “Yerine oynayacak oyunculara güveniyorum. İkisi de bizim için çok büyük eksiklik. Bunu kabullenmemiz gerekiyor. İlk 11’imizin düzenli oynayan oyuncuları. Bununla birlikte yerine gelecek oyunculara da tamamen güveniyorum” diye konuştu. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.