TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Toprak Sahne’ye Başarı Emek Ödülü

Tiyatro Gazetesi tarafından ulusal bazda düzenlenen Anadolu Tiyatro Ödülleri bu yıl dördüncü kez dağıtıldı

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 07:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Toprak Sahne’ye Başarı Emek Ödülü

Urla’nın tiyatro grubu Toprak Sahne Tiyatrosu Başarı Emek ödülüne layık görüldü. Ulusal bazda bu yıl dördüncü kez düzenlenen Anadolu Tiyatro Ödülleri dün akşam Grand Pera Emek Sahnesi’nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi. 4. Anadolu Tiyatro Ödülleri” kapsamında, yıl boyunca gerçekleşen tiyatro çalışmaları, seçici kurul tarafından değerlendirilerek, en etkili tiyatro çalışmaları ve eserleri ödüllendirildi.

Ödül törenine Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, TOBAV kurucularından sinema ve tiyatro sanatçısı Tamer Levent, İstanbul Şehir Tiyatrosu sanatçışı Mert Turak’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda sinema ve tiyatro sanatçısı katıldı.

URLA’NIN GURURU

2008 yılından bu yana Urla’nın kültür sanat yaşamına önemli katkılar sunan Toprak Sahne Tiyatrosu Başarı Emek Ödülü’nü alkışlar arasında aldı. 4. Anadolu Tiyatro Ödülleri Seçici Kurulu, Toprak Sahne’yi düzenlediği tiyatro buluşmaları, Urla’da yürüttükleri tiyatro çalışmaları nedeni ile ‘Başarı Emek Ödülü’ne layık gördü. Ödülünü Yedi Bölge oyuncuları Genel Sanat Yönetmeni Zafer Devrim Erden’den alan Toprak Sahne Tiyatrosu oyuncuları ayakta alkışlandı.

Toprak Sahne kurucularından Onur Çatal konuşmasında “İzmir’in güzel ilçesi Urla’dan hepinize selam getirdik. Bu ödülü 10 yıldır tiyatrosuna sahip çıkan Urla esnafı ve Urla halkı adına alıyoruz. Urla bu ödül senin” dedi. Çatal Tiyatro Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nurhan Uslu ve Genel Yayın Yönetmeni Nazif Uslu’ya teşekkürlerini sundu. İHA/İZMİR

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.