TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tıpta yeni dönem

III. Ulusal Tamamlayıcı Tıp Sempozyumu, 17-19 Kasım 2017 tarihlerinde İzmir’de gerçekleşecek. Gerçekleşecek organizasyonda birbirinden değerli uzmanlar önemli bilgiler aktaracak

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 07:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Tıpta yeni dönem

NİHAT AK

İzmir’de peş peşe gerçekleşen başarılı sempozyumlar dizisine bir halka daha eklenecek. Enerji Tıbbı ve Uygulamaları Derneği’nin Gençiz Fuarcılık işbirliği ile gerçekleştireceği III. Ulusal Tamamlayıcı Tıp Sempozyumu Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde (DESEM) düzenlenecek. Sağlık Bakanlığı Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Yönetmeliği ve bu kapsamdaki uygulamaların kanıta dayalı bakış açısı katılımcılara aktırılacak. İlk ikisini başarı ile gerçekleştirdikleri sempozyumların üçüncüsünün de yüzde yüz başarıya ulaşacağını vurgulayan Enerji Tıbbı ve Uygulamaları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Mustafa Erşin, “Sempozyumumuza büyük bir ilgi var. Sağlık Bakanlığı Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Yönetmeliği kapsamındaki uygulamaların hekimler ve diğer sağlık çalışanlarına aktarılması ve bu konuların farkındalık yaratılarak daha iyi anlaşılması adına bu sempozyumları düzenliyoruz. Bu çalışmalar kapsamında İzmir İl Sağlık Müdürlüğü destek ve işbirliği ile kamuda görevli hekim ve sağlık çalışanlarının bilgilendirilmesi yapılmaktadır. Müfredatına GETAT uygulamalarını seçmeli ders olarak dahil etmiş olan Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi de sempozyumumuzun paydaşlarındandır” dedi.

UZMANLAR ANLATACAK

Kanser ve romatizmaya karşı arı zehri tedavisi, hacamat ve sülük terapisinde son uygulamalar başta olmak üzere 15 farklı ve çarpıcı yaklaşım katılımcılara aktarılacak. Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Yöntemleri ve Kupa Terapisi Dr. Ender Saraç, Arı Ürünleri ve Apiterapi Uygulamaları Dr. Suat Sincan, Mezoterapi Uygulamaları Dr. Turgay Yağcı, Hipnoz Op.Dr. Cüneyt Tuğrul tarafından oturumlarda sunulacak. Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Daire Başkanı Dr. Mehmet Zafer Kalaycı Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları yönetmeliği amacı, kapsamı ve ruhsatlandırılması konularında bilgi verecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.