TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor yağmur altında çalıştı

Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Trabzonspor yağmur altında hazırlıklarını sürdürdü

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2017 12:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Trabzonspor yağmur altında çalıştı

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlıkları bulunan Durica ve Uğur Demirok katılmadı. Kucka ve N’Doye ise tedbir amaçlı salonda çalıştı. Okay Yokuşlu ise takımdan ayrı olarak yürüyüş yaptı.

Yağmur altında yapılan çalışmada bordo-mavililer kondisyon ağırlıklı bir antrenman yaparken, dar alanda yapılan pas çalışmasının ardından taktik idman yapıldı.

ÖZEL ÖĞRENCİLER ZİYARET ETTİ

Trabzon Özel Eğitim Merkezi öğrencileri de antrenmanı ziyaret etti. Öğrenciler, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve futbolcularla görüşerek fotoğraf çektirdiler.

SAVUNMA SIKINTISI

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sakatlıklar nedeniyle savunma bölgesinde sıkıntı yaşıyor. Uğur Demirok’un ardından, Durica’nın da Antalyaspor maçında sakatlanmasıyla birlikte bordo-mavililer Kasımpaşa maçı öncesi savunma bölgesinde alternatif oluşturmaya çalışıyor. Rıza Çalımbay, Antalyaspor maçında Durica’nın oyundan çıkmasının ardından bu bölgede Hubocan ile birlikte Mustafa Akbaş’a görev vermişti. Deneyimli teknik adamın Kasımpaşa ile oynanacak olan maçta da bu ikiliye görev vereceği belirtiliyor. Çalımbay ayrıca altyapıda görev yapan ve daha önce Antalya kampında denemeye aldığı, savunma oyuncuları Hüseyin ve Furkan’ı A takım ile birlikte antrenmana çıkartırken, savunmada yaşanan sıkıntı nedeniyle bu oyunculardan birini Kasımpaşa ile oynanacak olan maçın 21 kişilik kadrosuna alabileceği belirtiliyor. (İHA) 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.