TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tügva Açılışına Yoğun Katılım

Türkiye Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, vakfın Mardin şubesinin açılışına katıldı. Erdoğan, batı medeniyetinin dünya meselelerine çözüm üretemediğini belirterek, katliamların devam ettiği söyledi

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2017 08:10
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Tügva Açılışına Yoğun Katılım

ADNAN AVUKA/MARDİN

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Mardin Şubesi’nin açılışı yapıldı. 13 Mart Mahallesi’nde bulunan şubenin açılışına TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Yaman, AK Parti MKYK Üyesi Zeynep Alkış, Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Ağırakça, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ve çok sayıda genç katıldı.

YENİ NESİL GÜMBÜR GÜMBÜR

TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, yeni neslin gümbür güm geldiğini belirterek, “TÜGVA olarak Türkiye’nin 81 ilinde temsilcilerimizi atadık. Temsilciliklerimiz ile 38 ilde aktif olan yurdumuzla gençliğin olduğu her yerde gençlerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Ülkemiz her anlamda büyüyor. Dünya sahnesinde önemli bir role soyunurken, bizim deSTK olarak ülkemizin geleceğine hedeflerine hizmet edecek yeni nesiller noktasında daha fazla çalışmamız gerek. 15 Temmuz’a kadar bu gençlikten bir şey olmaz dedikleri gençlik, 15 Temmuz’da söz konusu vatanımız olunca sokağa inmesini bildi. Şimdi bu gençliğin 2023, 2053, 2071 gibi ülkemizin geleceğine, ümmetin geleceğine katkı sağlaması lazım” diye konuştu.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye başkanı Mustafa Yaman, yaptığı konuşmasında valilik ve BŞB başkanlığı olarak gençlere verdikleri önem ve özellikle kurdukları Mardin Masa çalışmaları ile gençlere ne kadar önem verdiklerini anlattı.

BATI ÇÖZÜM ÜRETEMİYOR

TÜGVA’nın kitap kafeler ve sportif faaliyetlerle çalışmalarını genişlettiğini anlatan Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan ise “Değerlerini bilen, değerlerini bir bağlılık anlayışı ile özümseyen, geleceğini böyle bir altyapı ile hazırlayan gençlik hedefliyoruz. Batı medeniyetinin dünyanın meselelerine çözüm üretemediğini görüyoruz. Yakın zamanda Bosna’daki, Afrika’daki arkasından Irak ve Suriye’deki katliamlarını izledik. Yine büyük katliamlar batının gözü önünde gerçekleşti. Şuan yine devam eden Arakan bölgesindeki Müslümanların yurtlarından çıkarılması, emniyeti, namus güvenliği olmaksızın Bangladeş sınırını geçmeye çalışmaları. Yeni dünya düzeni dedikleri düzen, o düzenin Birleşmiş Milletleri, o düzenin birleşmiş milletler Güvenlik Kurulu, bu insanı trajediler için hiçbir adım atamıyor” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.