TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk eczacıya altın madalya

Aromaterapi konusunda uluslararası alanda çalışmaları bulunan Uzman Eczacı Hülya Kayhan’ın kurucusu olduğu Art De Huile; Fransa’nın Paris kentinde gerçekleşen uluslararası BID Kalite Kongresi’nde Altın Kategorisi’nde Dünya Toplam Kalite ve İnovasyon ödülünü aldı

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 07:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Türk eczacıya altın madalya

HALİL YAYLAK

İspanya Teknik Üniversitesi tarafından aday gösterilen Art De Huile markasının doğuşu, Eczacı Kayhan’ın başarı öyküsünü anlatıyor. Tıbbi aromaterapi ürünlerini bünyesinde barındıran ve Türkiye genelinde sadece eczane bayilikleri bulunan markanın doğuşu hakkında bilgi veren Kayhan, bu yola çıkmasında üç yıl önce eczanesinde tanık olduğu bir olayın etkisinin büyük olduğunu söyledi.

MUTLU EDİYOR

Art De Huile kurucusu Uzman Eczacı Hülya Kayhan, ödülün ne kadar doğru bir yolda olduklarının bir göstergesi olduğunu söyledi. Tedavi süreçleri kanıtlara dayalı olan aromaterapi ürünleri ürettiklerini belirten Kayhan, eğitim çalışmalarına da ağırlık verdiklerini söyledi. Türkiye’de eczacılar ve doktorların  katıldığı aromaterapi eğitimleri düzenlediklerini belirten Kayhan, “Aromaterapi konusuna eczacılarımızın, doktorlarımızın ve halkımızın ilgisi her geçen gün artıyor. İlginin artması ve aromaterapinin gerek eczacılarımız gerekse doktorlarımız tarafından tedavi aşamalarında kullanılması bizi mutlu ediyor. Kalite Kongresi tarafından aldığımız ödül mutluluğumuzu ve başarımızı taçlandırdı” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.