TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Telekom’dan G-20Y’YE KATKI

Türk Telekom Strateji, Planlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Fırat Yaman Er, G-20 Gençler (G-20Y) Zirvesi kapsamında kurulan “Dijital İnovasyon ve Transformasyon” komitesinde yer aldı. Şirket açıklamasına göre, Türk Telekom Strateji, Planlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Er, G-20 Liderler Zirvesi’nin resmi sosyal alt programlarından olan ve bu yıl 8’incisi düzenlenen G-20Y Zirvesi çerçevesinde, dijitalleşmenin iş süreçlerine ve topluma olan etkilerinin masaya yatırıldığı Dijital İnovasyon ve Transformasyon komitesinde yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2017 09:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com

YOL GÖSTERİCİ ÖNERİLER

Fransa’nın Evian kentinde Küreselleşmeden Uzaklaşma (Deglobalization) ana temasıyla toplanan G-20Y Zirvesi kapsamında, dünya geneline yayılması ve özellikle G-20 devlet başkanları, IMF, Dünya Bankası, OECD ve Avrupa Komisyonu gibi önde gelen uluslararası örgütlerle paylaşılması amacıyla bağımsız önerilerin sunulacağı komite oturumları düzenlendi. Er, dünyanın önde gelen teknoloji firmalarının da katıldığı oturumlarda, G-20 hükümetlerine geleceğe yönelik politikalarında yol gösterici nitelikte önerilerin geliştirilmesine katkıda bulundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Er, Türk Telekom adına bu çapta bir organizasyonun parçası olmaktan ve Dijital İnovasyon ve Transformasyon komitesinde yer almaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

Er, şu ifadeleri kullandı: “Yer aldığım komitede özellikle dijitalleşme konusunda G-20 devlet başkanlarının hükümet politikalarını belirlemesinde tavsiye niteliği taşıyacak bir çalışmaya imza attık. Türk Telekom’un bu konudaki bilgi birikimiyle, dijitalleşmenin iş süreçleri üzerinde yaratacağı etkinin iş kaynağı ile nasıl dengelenebileceği gibi stratejik konuların masaya yatırıldığı uluslararası bir komiteye katkı sağlaması oldukça önemliydi. Biz de Türk Telekom olarak dijitalleşmenin farklı coğrafyalarda nasıl algılandığını gözlemleme fırsatı bulduk. Bu da gerek şirket, gerekse ülke olarak dijital teknolojilere adaptasyon için alınabilecek aksiyonlar konusunda farklı bakış açıları kazanmamızı sağladı. G-20 üyesi bir ülke olarak Türkiye’nin önümüzdeki dönemde bu tür mecralarda daha fazla temsil edilmesinin ülkemiz için büyük faydalar sağlayacağını düşünüyorum.” n AA

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.