TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uğur Okullarından Karşıyaka’ya yatırım

Uğur Okulları, yeni kampüs yatırımıyla akademik ve bilimsel eğitimi İzmir Karşıyaka’ya taşıyor. Uğur Okulları, Karşıyaka Örnekköy Kampüsü ile yatırımlarına bu yıl bir yenisini daha ekleyerek İzmir’deki toplam okul sayısını 5’e ulaştırdı

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 07:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Uğur Okullarından Karşıyaka’ya yatırım

ASİYE ARSLAN

Uğur Okulları, Karşıyaka Örnekköy Kampüsü ile yatırımlarına bu yıl bir yenisini daha ekleyerek İzmir’deki toplam okul sayısını 5’e ulaştırdı. Geçtiğimiz yıl açılan 13 kampüsün ardından 28 yeni okul yatırımı daha yapan Uğur Okulları yarım asırlık deneyim, başarı ve vizyon ile öğrencilerini başarılı bir geleceğe hazırlıyor. Her biri alanında deneyimli eğitmen kadrosuyla, sunulan çağdaş eğitim ortamı, öğrencilerin sorgulama ve analitik düşünme becerilerini geliştiren erken STEM ve STEM eğitimi, yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi, kişisel ve akademik gelişimi destekleyen rehberlik ve kariyer hizmetleriyle ayrıcalıklı bir eğitim kurumu olmayı sürdürüyor.

Yeni eğitim öğretim dönemi heyecanını eğitimci, öğrenci ve velilerle birlikte kutlamak üzere düzenlenen açılış törenine Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Başkanı Enver Yücel, Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, İzmir Vali Yardımcısı Erol Türkmen, İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Balta, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Soner Özbaşı, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şemsettin Ünal, Uğur Okullarının Genel Müdür yardımcıları ve eğitim yöneticileri ile öğretmenler, veli, öğrenci ve basın mensupları katılım gösterdi. Tören, Karşıyaka Örnekköy Kampüsü 5-B sınıfı öğrencisinin sergilediği bale gösterisi ve Uğur Okulları “Anadolu Rüyası” halk dansları performansı ile başladı.

BÜYÜMEYE DEVAM

Açılış töreninde konuşma yapan BUEK Başkanı Enver Yücel, Gaziler Günü dolayısıyla gazilerimizin kahramanlıklarına değinerek ve şehitlerimizi anarak sözlerine başladı. Enver Yücel konuşmasında;  “Değerli ilimiz İzmir’e henüz yeni geldik ama kısa sürede biz İzmir’i tanıdık, İzmir de bizi. Önümüzdeki dönemlerde nitelikli bir şekilde büyümeye devam edeceğiz. Temelini Uğur Okullarının oluşturduğu Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, bu sene 50’nci yılını kutluyor. 50 yıldır yalnızca eğitim hizmeti veriyoruz, öncü adımlar atarak Türk eğitim sistemine katkıda bulunmaya çabalıyor, destek oluyoruz. Yarım asırdır bu başarılarımızı daimi kılabilmemizin temelini, kurucumuz Ulu Önder Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinden hiç ayrılmamamız oluşturuyor.  Eğitimi kurumlarımızda tek tipleştirmemiz, çeşitlendirmemiz gerekiyor. Biz de öğrencilerimizi seçerken onların akademik ve bireysel becerilerinin yanı sıra sanat, spor gibi farklı alanlardaki deneyimlerini dikkate alıyoruz.  Öğrencilerimizi bizler seçerek, içeriklerimizi ve eğitimimize de bu doğrultuda kurguluyoruz” dedi.

 “İZMİR’DE EĞİTİM ALANINDA ÖNCÜYÜZ”

Karşıyaka Örnekköy Kampüsü lansmanının açılış konuşmasını gerçekleştiren Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, Türkiye genelinde açılacak 28 yeni yatırımdan bir tanesinin Karşıyaka Örnekköy Kampüsü olduğunu belirterek, İzmir’de eğitim alanında öncü adımlar atmaya hazırlandıklarını söyledi. Kulaberoğlu, “Yarım asırlık başarı geleneğimizi devam ettireceğimiz Karşıyaka Örnekköy Kampüsümüzü, İzmir ilimize kazandırmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Öğrencilerimize hem fiziki şartları hem de eğitmen kadrosu ile mükemmel bir eğitim öğretim hizmeti sunacağız. 6 bin metrekarelik kapalı alanı, 3 bin 500 metrekarelik açık alanı ve 28 dersliği ile STEM laboratuarları, Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, konferans salonu, açık ve kapalı spor alanları, çeşitli etkinlik alanları ve atölyeleri içerisinde barındıran Garaj konseptimiz gibi birçok imkana sahip olan çok güzel bir kampüs oluşturduk. Velilerimizin Uğur’a emanet ettiği çocuklarımıza kendi çocuğu gibi eğitim verecek olan öğretmenlerimizle güçlü bir kadro kurduk” diye konuştu.

“YENİ SİSTEME ADAPTASYON SAĞLAYACAĞIZ”

Gündemde olan TEOG sınavının kaldırılması ile ilgili süreci de değerlendiren Nevzat Kulaberoğlu, “Biliyorsunuz gündemimizde TEOG var. Uğur markası, 50 yıllık deneyimi, vizyonu ile TEOG’un kaldırılması sürecine yeni yaklaşım ve uygulamalar geliştirerek bizzat dahil olmaktadır, her zaman olduğu gibi öğrencilerimizi mağdur etmeyecek şekilde yeni sürece adapte olacaktır. Bizler de okullarımıza kabul sistemlerimizi geliştirmek üzere düzenli çalışmalar yapıyoruz. Öğrencilerimizin akademik başarılarına ek olarak farklı alanlarda da başarılarını ve yatkınlıklarını önemsiyoruz. Bu süreçte de onlara güçlü rehberlik hizmetleri sunarak en iyi şekilde yeni sisteme adaptasyonlarını sağlayacağız.” diye kaydetti. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.