TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Ülkemiz ve kentimiz için çalışacağız”

İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ağırlayan Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Erdal Çelik, “Biz, geleceği lafla değil ortaya koyduğumuz projelerle yakalamayı hedefliyoruz” diye konuştu

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 08:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Ülkemiz ve kentimiz  için çalışacağız”

E. ÇAĞLA GENİŞ

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Erdal Çelik’i makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Hikmet Hüseyin Çatal ve Prof.Dr. Banu Esra Aslanertik, Genel Sekreter Yrd.Doç.Dr. Recep Yiğit ile birlikte Rektörlük binasının girişinde Vali Ayyıldız’ı karşılayan Rektör Vekili Çelik, daha sonra Vali Ayyıldız ile birlikte makama geçerek bir süre sohbet etti. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Çelik, İzmir’in Anadolu’nun dünyaya açılan penceresi olduğunu ve kent için hizmet üretmenin Türkiye için çalışmak olduğunu kaydetti.

“KENTİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Görüşmede üniversitenin gelecek vizyonuyla ilgili Vali Ayyıldız’a bilgi veren Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Erdal Çelik, “Dokuz Eylül olarak, kentimizin geleceğine katkı sağlayacak her çalışmanın içinde olmaya gayret ediyoruz. Güzel kentimiz sadece güçlü ekonomisiyle değil aynı zamanda sosyal hayatının zenginliği ile de dünyaya örnek bir şehir konumunda bulunuyor. Dolayısıyla bu zenginliği bilimin gücüyle desteklemek, bizim en önemli görevlerimiz arasında yer alıyor. Biz, geleceği lafla değil ortaya koyduğumuz projelerle yakalamayı hedefliyoruz. Endüstri 4.0 kavramının tartışıldığı günümüzde, nanoteknoloji içeren çalışmalardan Silikon Vadisi’ne kadar son derece kapsamlı hazırladığımız projeler hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu noktada Sayın Valimizin de bizlere öncülük edeceğine inanıyoruz. Sayın Valimiz sağ olsunlar ziyaretimize iade-i ziyarette bulunarak büyük nezaket gösterdiler. Kendilerini ağırlamaktan da büyük mutluluk duyduk. Önümüzdeki dönemde de ülkemiz ve kentimiz için çalışacağız” dedi.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.