TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Usta’dan Altınordu’ya ziyaret

Türkiye’nin önemli aydınlarından Sunay Akın, önce Altınordu Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi'ni gezdi, daha sonra ise oyununda Altınordulu gençleri konuk etti

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2017 08:12
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Usta’dan Altınordu’ya ziyaret

KENAN YEŞİL

Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) U15, U16, U17 ve U18 Takımları, ülkemizin önde gelen gazeteci, şair, tiyatro oyuncusu ve araştırmacılarından Sunay Akın'ın sahne aldığı 'Sunay Akın ile Görçek' gösterisine katıldı. Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu'nda gerçekleşen etkinlikte gençler usta sanatçının hikayelerini büyük ilgiyle dinledi. Hikayelerinin arasında oyunu izlemeye gelen genç futbolculara sık sık da nasihat veren Akın, Altınordu'nun Türk futbolunun geleceği adına önemli adımlar attığı vurgusu yaptı. Yaklaşık iki saat süren gösterinin ardından Sunay Akın'a porselen Altınordu topu ve kaleci forması hediye edildi. Altınordu Futbol Meslek Okulu takımları yanı sıra, teknik ve idari personelinde yer aldığı gösteri, Altınordu Ailesi’ne keyifli saatler yaşattı.

TESİSLERİ GEZDİ

Usta sanatçı Sunay Akın, gösteri öncesinde ise Torbalı'daki Metin Oktay Yerleşkesi'ni ziyaret etti. Sahaları, Altınordu kütüphanesini, serbest zaman değerlendirme alanı ve organik tarım örnek uygulama alanını gezen Akın sık sık fotoğraf çekerken, kırmızı-lacivertli ekibe de bol bol hikayeler anlattı. Akın, tüm gezisini yüzbinlerce takipçisinin olduğu sosyal medya hesaplarından anbean paylaştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.