TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Var gücümüz ile çalışacağız"

AK Parti 1. Bölge Aday Adayı Cemalettin Baştaş, Erbil Otel’de düzenlediği etkinlikte İzmir’e olan aşkını dile getirerek, İzmirlilere hizmet edebilmek için var gücü ile çalışacağını belirtti

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2018 07:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
"Var gücümüz ile çalışacağız"

NİLGÜN TAZE

AK Parti 1. Bölge Aday Adayı Cemalettin Baştaş, Konak Erbil Otel’de düzenlenen yemekli davette hazırladığı projeleri açıkladı. 1988 yılında Mardin’den İzmir’e taşındığını ve 30 yıldır İzmir’de yaşadığını belirten Baştaş, bundan sonraki yaşamını İzmirlilere hizmet ederek geçirmek istediğini söyledi. Uzun yıllarını İzmir’de geçirmiş biri olarak İzmir’i çok sevdiğini ve İzmir’i kalkındırmak adına var gücü ile çalışmaya hazır olduğunu ifade eden Baştaş, “49 yaşındayım ve yaşımın yarısından fazlasını İzmir’de geçirdim. Bu nedenle artık kendimi yarı İzmirli olarak görüyorum. Sahip olduğum her şeyi İzmir’de elde ederek çocuklarımı büyütebildim. Bu nedenle İzmir’e karşı büyük bir minnettarlık hissediyor ve bugüne kadar bana armağan ettiklerinin bir geri ödemesi olarak ben de İzmir halkına hizmet etmek istiyorum. Bana destek veren ve beni hizmet noktasında yüreklendiren arkadaşlarımla yola çıkmış bulunuyoruz. İnanıyorum ki seçilmem halinde halkımızın refahına katkıda bulunmak adına yine çok güzel çalışmalar yapacağız” dedi.

İZMİR AŞKI

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a karşı derin bir sevgi beslediğini ve Türkiye’nin refaha çıkabilmesi için kendisine gönülden inandıklarını belirten Baştaş şu ifadeleri kullandı: “AK Parti’ye gönül vermiş biri olarak canla başla hizmet etmek istiyorum. Bu nedenle de bugün adaylığımı açıklayarak başvuruda bulundum. Seçim sürecinde Basmane, Ballıkuyu ve Kale bölgelerinde ağırlıklı projeler başta olmak üzere İzmirlilere eğitimden sağlığa, ekonomimizin güçlenmesinden kültürel ve tarihsel değerlerimizin korunmasına kadar birçok önemli konuda çalışmalarım olacak. 30 yıl boyunca hep kendim, ailem ve arkadaşlarım için çalıştım. Ömrümün geri kalan kısmını ise minnettarlığımın bir geri ödemesi olarak İzmirlilere hizmet ederek geçirmek istiyorum.”

TEK SESLE MÜCADELE

Baştaş, aday adaylığı başvurusunu tamamlamasının ardından seçim çalışmaları süresince dernek, oda başkanları ve halkla birebir görüşmeler yaparak projelerini açıklayacağını belirterek, “Vatandaşlarımız Adalet ve Kalkınma Partisi’ne güvensinler çünkü ülkemizi kurtaracak başka bir parti yok. Tüm Türkiye olarak AK Parti’nin yanında kenetlenmemiz gerekiyor ki bizi bölerek yok etmeye çalışan dış güçlere karşı güçlü kalabilelim. Muhalif partilere üye arkadaşlarımız da bizim kardeşlerimiz. Bizler hiçbir zaman dini, dili, cinsiyeti, siyasi inanışı her ne olursa olsun insan ayırımı yapmayarak herkese bir bütün olarak hizmet etmek isteyen bir partiyiz. Bu nedenle yüksek bir oy potansiyeli toplayarak tek ses olmamız gerekiyor. AK Parti’den başka bir kurtuluş yolumuzun olmadığına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Konak Erbil Otel’de düzenlenen yemekli etkinliğin ardından İzmir Adliyesi’ne yerleştirilen bomba saldırısında birçok insanın hayatını kurtaran Şehit Fethi Zeki’nin anıtını ziyaret eden Cemalettin Baştaş ve ekibi son olarak AK Parti İl Binası’na giderek adaylık başvurusunu tamamladı.

CEMALETTİN BAŞTAŞ KİMDİR?

1969 Mardin Ömerli doğumlu olan Cemalettin Baştaş, ilk, orta öğretim ve liseyi Ömerli’de tamamladı. 11 kardeşten en büyüğü olan Baştaş ailesi 1987 yılında aile kararı ile İzmir’e yerleşti. Kardeşleri çocuk yaşta olan Baştaş, tek başına bütün ailenin yükünü sırtlanarak büyükşehirde yıllarca büyük mücadeleler verdi. Pazar tezgahlarından başlayarak oteller, inşaat şirketleri, ticari taksiler ve servis işletmeciliğine kadar birçok alanda çalışmalar yapan Baştaş, halen kardeşleri ile birlikte grup şirketlerinde yönetici olarak çalışmakta. Evli ve üç çocuk babası olan Baştaş, ileri düzeyde Arapça bilmekte.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.