TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vodafone’dan cepten şans yağmuru

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, abonelerine şansı cepten yakalama fırsatı verecek yeni bir kampanya düzenliyor

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2017 07:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Vodafone’dan cepten şans yağmuru

Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, abonelerine “Vodafone Yanımda” mobil uygulaması üzerinden milyonlarca dakika ve GB’ın yanı sıra birçok seçkin markada özel indirim ve hediye fırsatları da sunuyor. Vodafone’un yeni kampanyasında, “Bana Ne Var” hediyeleri katlanarak tüm Vodafone’lulara ayda toplam 20 GB’ye varan internet hediye edilecek.

Hem yeni hem de mevcut müşterilerin taleplerini en iyi şekilde karşılamaya odaklandıklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi: “Vodafone Türkiye olarak stratejimiz, müşterilerimizin ‘Vodafone’ algısını kalite odaklı ürün ve servislerle sürekli yükseltmeye, her bir müşterimize bizim için değerli olduklarını hissettirmeye dayanıyor. Mükemmel müşteri deneyimi sağlamaya yönelik yatırımlarımıza devam ediyoruz. Yeni kampanyamız kapsamında tüm müşterilerimize milyonlarca dakika ve GB’ın yanı sıra birçok seçkin markada özel indirim ve hediye fırsatları da sunuyoruz. Vodafone olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da abonelerimizin yanında olmaya ve onlara hayatı kolaylaştıran yenilikçi çözümler sunmaya devam edeceğiz.” (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.