TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti iyi gelecek

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1. Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti’nin sorunları çözmek için hakaret dili yerine iyilik ve sevgi dilini kullanacağını belirtti

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2018 07:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İYİ Parti iyi gelecek

NİLGÜN TAZE

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1. Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı Müsavat Dervişoğlu, Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi girişinde açılan “Her Derde Deva, İyi Gelecek” standında seçim değerlendirmesi yaptı. Değerlendirmesinde, insanların hangi partiyi tuttuklarını söyleyemeyecek kadar korkutulduğunu iddia eden Dervişoğlu, İYİ Parti’nin sorunları çözmek için hakaret dili yerine iyilik ve sevgi dilini kullanacağını belirtti. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1. Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı Müsavat Dervişoğlu, 4 gündür İzmir’de seçim anketi yapan şirket yetkilisi ile konuştuğunu belirterek şu bilgileri verdi: “Türkiye’de insanlar hiçbir tarihte olmadığı kadar sindirilmiş durumda. Anket yapmak için İzmir’e gelen şirketin 50 kişiden sadece 4’ünün hangi partiyi tuttuğunu açıklayabildiğini anlatması Türk insanın ne kadar bastırılmış ve korkutulmuş olduğunun açık bir göstergesidir. Bir ülkede seçime bu kadar sayılı günler kalmışken anketler cevaplanamıyorsa ve insanlar hala siyasi tercihlerini açıklamada zorlanıyorlarsa o ülkede derin sıkıntılar vardır. Vatandaş sesini çıkaramıyor. İYİ Parti’nin varlığı işte burada kendini hissettiriyor çünkü İYİ Parti artık Türkiye’de sessiz milyonların sesidir” dedi.

SESSZİLERİN SESİ

Sesini çıkaramayan vatandaşların kendilerini sandık başında İYİ Parti’yi seçerek ifade edeceklerini açıklayan Dervişoğlu, İzmir’de çok yüksek oranda oy alacaklarına inandığını açıklayarak, “Hem AK Parti’nin hem de CHP’nin 2002 seçimlerindeki 20 ve 30 bandına geri gelecekler. Partimizle ilgili CHP’den yoğun oy aldığımıza dair rivayetler var ve doğrudur. Aynı şekilde MHP’den çok oy alacağımıza dair rivayetler var bunlar çok doğru rivayetler. İYİ Parti en yüksek oyu AK Parti’den alacak. İzmir yerelinde bu konuda iddiamızı dile getirmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. 16 yıldır her alan ülkemizde çok büyük yanlışlıklar yapıldı. Dış politika da, tarımda, sanayi ve ticaret alanında, adalet ve hukukta çok ciddi yanlışlar yapıldı. Adalet duygusunun zedelendiği bir toplumda sosyal nizam tehdit alanına girer” diye konuştu.

“İYİLİK DİLİ KULLANACAĞIZ”

Dervişoğlu, Türkiye’de yapılan tüm yanlışlıklara iyi geleceklerini açıklayarak şu ifadeleri kullandı: “Seçim çalışmalarımızda yaşlı bir teyze yanıma gelerek, ‘Oğlum bunlar yanlış yaptı, diğer partilerde maalesef yapılan bu yanlışları açıklamaktan ileriye gidemedi’ dedi. Bu çok doğru bir tespit. Dolayısı ile birileri yanlış yaparken diğerleri de yanlışı tarif etmekle yetiniyor. Üstelik tüm bunlar uygun bir dille de yapılamıyor. İzmir halkı hakaret ve husumet dilinden artık rahatsız oldu. Hakaret ve hamasetle elde edebileceğimiz hiçbir şey yok. Bu nedenle bu ülkede iyilik ve sevgi dilini kullanarak sorunları çözebilecek olan tek parti İYİ Parti’dir. Bizim amacımız iyi ve güzeli hatırlatmak ve Türkiye’nin umutsuz olmadığını göstermektir. Çarenin tükenmediğini İzmirlilere, milletimize ve dış komşularımıza hakaret dili ile değil de mizah dili kullanarak sunmak partimizin misyonudur.”

İYİ PARTİ İYİ GELECEK

Seçim çalışmaları kapsamında ilaç kutuları hazırlatarak içine İYİ Parti’nin yaşanan sorunlara nasıl iyi geleceğini yazan bilgilendirmeler koyduklarını ifade eden Dervişoğlu, “Partimiz sanayiye, adalete, tarlalarımıza, insanlarımızın refahının artmasına iyi gelecek. İşçiye, memura, tenceresini kaynatmakta zorlanan vatandaşlarımıza iyi gelecek. Allah izni ile Türkiye’ye iyi gelecek. Zafer demokrasiye ve Atatürk’ün değerlerine sahip çıkanların olacaktır. Ben bu konuda Türk halkına güveniyorum. Bu ülkeyi ülke yapan, bu vatanı vatan yapan insanlarımızın değerlerine sahip çıkacak partimizin ve Türk halkının yolu kutlu olsun. İnşallah 24 Haziran akşamı sandıklar açıldığında ülkemiz İYİ Parti ile muzaffer olur” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.