TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti İzmir’de kongre süreci

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, çalışmalarına hızlı başladı. Başkanlık, bir yandan ilçe ve il kongre takvimini gerçekleştirirken bir yandan da 17 Şubat’taki Genel Başkan Meral Akşener’in İzmir ziyaretine hazırlanıyor

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 07:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İYİ Parti İzmir’de kongre süreci

HALİL YAYLAK

İzmir’de 23 ilçede kongrelerini tamamlayan İYİ Parti, diğer ilçelerdeki kongreleri 2 ay içerisinde tamamlayacak. İlk sandıklar hafta sonu kurulurken, bugün ise Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın kongresi gerçekleşecek. Karşıyaka kongresiyle birlikte 24 ilçenin kongresi tamamlanmış olacak. Geriye kalan 6 ilçede kongreler, iki aylık bir sürece yayılacak. Partinin İl Kongresi ise 10 Mart’ta yapılacak. Öte yandan Genel Başkan Meral Akşener, 17 Şubat’ta başta partisinin il binasının açılışını gerçekleştirmek üzere bir dizi temaslar için İzmir’e gelecek. İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, İzmirlileri davet ettiği bir video yayınlarken, sosyal medya hesaplarından ve İzmir kent merkezi ile tüm ilçelere asılan bayrak ve afişler üzerinden Akşener’in ziyaret duyuruları gerçekleştiriliyor.

KONGRE SÜRECİ İŞLİYOR

İlçe kongre takvimine ilk etapta 24 ilçeyle tamamlayacaklarını, geri kalan Karaburun, Narlıdere, Kınık, Bergama, Menderes ve Bayındır’dan oluşan 6 ilçenin kongrelerinin iki ay içerisinde yapılacağını kaydeden İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, “Salı günü Karşıyaka’da yapılacak. Karşıyaka ilçemizle birlikte geriye 6 ilçemiz kalacak. Onlar da iki aylık süreç içinde kongrelerini yapıp tamamlamış olacaklar. Üçte bir ilçenin kongrenin yapılması yetiyordu. Bu seçim şartlarını yerine getirmek için yapılan kongreler sonuçta. 10 Mart’ta ise İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Öncesinde 17 Şubat’ta Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin il binası açılışı ve İzmir ziyareti olacak. İl kongremizin ardından hızlı çalışmaya başlayacağız” dedi.

İZMİRLİLERE “AKŞENER” ÇAĞRISI

Öte yandan partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmir ziyareti ve İl Binası resmi açılış töreni için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, videolu bir çağrıda bulundu. İzmir kent merkezi ve 30 ilçenin tamamında bayrak, afiş ve duyuru panolarını asan, sosyal medya hesaplarından sürekli duyurular yapan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, videolu çağrısında, İzmirlileri 17 Şubat Cumartesi günü gerçekleşmesi beklenen Meral Akşener ziyaretine şu sözlerle çağırdı: “17 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da Çankaya eski İtfaiye yanında Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in katılımıyla İYİ Parti İzmir İl Başkanlığımızı açıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.”

Bugün seçim yapılan ilçelerde başkanlar şöyle:

Aliağa Yücel Karasan

Bornova Galip Çukurlu

Buca Fikret Aktaş

Bayraklı Murat Karacan

Foça Muzaffer Tınaztepe

Gaziemir Leman Emin Bayındır

Güzelbahçe Nurdan Ermin

Selçuk Levent Görür

Tire Salih Atakan Duran

Çiğli Ramazan Demirkapı

Beydağ Muhsin Pulcu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.