TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşama bağlandı

Doğuştan beyin felci olan oğlu için gece gündüz demeden sarma saran ve bu yolla çocuğunun tedavi masraflarını karşılayan Neslihan Akın’ın sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıya destek geldi

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 07:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yaşama bağlandı

SULTAN GÜMÜŞ / ÖZEL HABER

Çiğli’de yaşayan Neslihan Akın’ın engelli oğlu için verdiği mücadeleyi daha öncesinde de sizlerle paylaşmıştık. ‘Küçük bir porsiyona, kocaman umutlar ekledik. Çocuklarımızın tedavisi için siparişlerinizi bekliyoruz’ diyerek İstanbul, Antalya ve Ankara’da kampanya başlatan annelerin projesine İzmir’den Neslihan Akın da katılmıştı. Sardığı sarmaları Türkiye’nin dört bir yanına ulaştıran genç anneye Afrin’de mücadele veren askerlerden de destek gelmişti. Aldığı siparişlerle doğuştan beyin felci ve kronik akciğer yetmezliği olan çocuğu Ayberk’in tedavi masraflarını ödeyen Akın, attığı tweetlerle sesini duyurmaya devam ediyordu. Ancak son zamanlarda Ayberk'in omurundaki rahatsızlığın artması üzerine doktorları ameliyat olmasına karar verdi. Aile, gerekli olan parayı bulamadığı için Ayberk’in de tedavisinde gerileme yaşandı. Bunun üzerine anne Neslihan Akın, oğlunun rahatsızlığının ne olduğunu ve ne yapmaları gerektiğini anlatan bir video çekti. Bunu da sosyal medya hesabından yayınladı. Görüntüler kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşıldı ve bu paylaşımlar Ayberk’i yaşama bağlayan bir umut oldu.

UYGUN ZAMANDA AMELİYAT OLACAK

Aralarında ünlü şarkıcıların da bulunduğu çok sayıda kişi aileye destek verdi. Görüntüleri izleyen kişilerden kimisi anne Neslihan Akın’a ulaşıp para yardımında bulundu. Kimisi de sarma yapması için sipariş verdi. Ayberk’in tedavisi için gerekli olan 23 bin TL para kısa sürede toplandı. Şimdilerde bir yandan kendisine gelen sarma siparişlerini yetiştirmek için çabalayan bir yandan da oğlunun bakımını yapan Neslihan Akın, gördüğü destek karşısında çok duygulandığını anlatarak şu ifadelere yer verdi: “Oğlumun, gözlerimin önünde erimesine izin veremezdim ben de sosyal medya kullanan arkadaşımın verdiği fikir üzerine böyle bir yola başvurdum. Kısa sürede de beklediğimden çok daha fazla destek gördüm. Parayı topladıktan sonra hemen hastaneyle bağlantıya geçtik. Randevumuzu talep ettik. Doktorumuz şimdi uygun zamanda oğlumu ameliyat edecek. Tek isteğim oğlumun sağlığına kavuşması.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.