TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşil, gülümsetiyor

Herkesin yüzünü güldüren İzmirli Mizah Yazarı Ahmet Zeki Yeşil, TÜYAP 23.İzmir Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluştu. Yeşil ile bol bol fotoğraf çektiren okurları, aynı zamanda onunla sohbet etme imkanı da buldu

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2018 07:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yeşil, gülümsetiyor

ONURHAN ALPAGUT

 İzmirli mizah yazarı Ahmet Zeki Yeşil, İzmir Kitap Fuarı’nda İzmirlileri gülümsetiyor. Mühür Kitaplığı standında hem büyüklere hem küçüklere kitaplarını imzalayan Yeşil, güldüren ve düşündüren kitaplarıyla dikkat çekiyor. Yeşil, okurların ilgisinden memnun olup; fuar süresince okurlarıyla sohbet ediyor; soruları yanıtlıyor.

“HER ŞEY MİZAH DEĞİLDİR”

Kitap fuarlarının önemine dikkat çeken Yeşil, “Okur, burada şair ve yazarlar ile buluşuyor. Söyleşilere katılıyor ve uygun fiyata kitap alıyor”şeklinde konuştu. Yeşil, mizah anlayışı hakkında ise şunları söyledi: “Mizah, güldürürken düşündürme sanatıdır. Ancak mizahın, yaşadığınız hayatı sorgulatma gibi bir özelliği daha var. Anlaşılacağı üzere mizah, ciddi bir iştir. Ve komik olan her şey mizah değildir. Son yıllarda mizaha argo ve küfür karıştı. Bu tür mizaha sıcak bakmıyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.