TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni başlangıç peşinde

Süper Lig’de son 3 haftada 1 puan toplayan sarı-kırmızılı ekip bugün deplasmanda Bursaspor’la karşılaşacak

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2017 08:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yeni başlangıç peşinde

Süper Lig’de son 3 haftada 1 puan alabilen Göztepe, 12. hafta mücadelesinde bugün Bursaspor’a konuk olacak. Ligde Antalyaspor galibiyetinin ardından Aytemiz Alanyaspor’la 3-3 berabere kalan Göztepe, daha sonra Kasımpaşa ve Beşiktaş’a 3-1’lik skorlarla mağlup oldu. İzmir temsilcisi, 12. haftaya 17 puan ve averajla 8. sırada girdi.

Kötü gidişine son vermek isteyen Göztepe, bugün saat 14.00’te Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda hakem Mete Kalkavan’ın yöneteceği müsabakada Bursaspor’la karşılaşacak.

Sarı-kırmızılı ekipte cezalı Leo Schwechlen’in yanı sıra sakatlıkları bulunan Hakan Çinemre, Mathieu Peybernes ve Oscar Scarione bugünkü maçta forma giyemeyecek.

Göztepe’de 3 sarı kartı bulunan Halil Akbunar ceza sınırında yer alıyor. 

SÜPER LİG’DE 33. RANDEVU

Bursaspor’la Süper Lig’de en son yer aldığı 2002-2003 sezonunda karşılaşan Göztepe, daha önceki 32 maçta 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 yenilgi aldı. Bursaspor ağlarına 28 gol atan sarı-kırmızılı ekip, kalesinde 35 gol gördü.

Göztepe, rakibiyle deplasmanda oynadığı 16 müsabakada ise sahadan 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 yenilgiyle ayrıldı. (AA/İZMİR)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.