TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni hizmet binası açıldı

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi’nin yeni hizmet binası ile Yedi Güzel Adam Kütüphanesi, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın katılımıyla açıldı

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2018 07:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yeni hizmet binası açıldı

E. ÇAĞLA GENİŞ

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi’nin yeni hizmet binası ile Yedi Güzel Adam Kütüphanesi, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın katılımıyla açıldı. Yeni hizmet binasının açılış törenine; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (ÇASGEM) Başkanı Abdurrahim Şenocak, Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Saffet Köse, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina, İzmir Vakıflar Bölge Müdürü Fethi Koç, İzmir Spor İl Müdürü Nüammer Uslu, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Yazar, Ege Bölgesi Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök, Eğitim-Bir-Sen il ve ilçe başkanları, ilçe milli eğitim müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve sendika üyeleri katıldı. Törende konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, yeni mekanlarla birlikte daha fazla imkana kavuştuklarını ve üyelere daha iyi hizmet etmek için çalışacaklarını ifade ederek, “26 yılı geride bırakan bir teşkilat olarak, Türkiye’nin en köklü sendikal hareketlerinden biriyiz. Birlerle başlayan yolculuğumuz Eğitim-Bir-Sen olarak 450 bini, Memur-Sen olarak 1 milyonu aşmış durumdadır. Üyelerimizin sorunlarını çözmek, memnuniyetini artırmak açısından sendikalarımız bir hizmet içi eğitim merkezi gibi çalışıyor” şeklinde konuştu.

YERLİ DÜŞÜNCENİN TEMSİLCİSİYİZ

Milli sıfatıyla uyumlu, yerli değerlerle donanmış, tarihi, kültürü ve kökleriyle barışık bir teşkilat olarak zirveden yeni ufuklara yürümeye ve büyümeye devam ettiklerini kaydeden Yalçın, “Eğitim-Bir-Sen, bugüne kadar Türkiye’de milletin özünden çıkan örgütlenmeler içerisinde en büyük, en diri yapısıyla en nitelikli olanıdır. Büyük davaların insanlarının küçük meseleleri olamaz. Biz büyük bir davanın, ulvi bir gayenin adı ve adresiyiz. Heyecanımızı kaybetmeden, Türkiye’nin yeniden ruhunu keşfetmesine güç vererek, ülkemizin ve millet iradesinin yanında durarak, vesayete karşı konum alarak, 15 Temmuz ruhuyla sendikal yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Başlangıçtan bugüne kadar bu harekete emek veren herkese teşekkür ediyorum. Mekanlar önemli çünkü hizmet mekanda olur. Memur-Sen tüm bileşenleriyle üyelerine hizmet eden bir sendika. Sendikanın üyeleri değil, üyenin sendikasıyız biz. Türkiye ve emek dünyası için Memur-Sen son derece kıymetli bir noktada duruyor. Bu ülkenin gelişmesi açısından da son derece önemli bir misyonu olduğunu 15 Temmuz’da darbe kalkışmasının yaşandığı gece bütün milletimiz görmüş olmalı” dedi.

BUGÜN GURUR GÜNÜMÜZ

Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Ali Musa Bina, kuruluş amaçlarına uygun çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirterek, “Hak ve özgürlük mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Yeni binamızda hep birlikte güzel hizmetlere imza atmak için çalışacağız. Bugün bizim gurur günümüz. 1990’lı yıllarda rahmetli Akif İnan hocamızın temelini attığı, 2000’li yıllarda Ahmet Gündoğdu başkanımızla yükselen, şu anki başkanımız Ali Yalçın’la zirveye çıkan ve yeni hedeflere yelken açan sendikamız bugün artık 81 vilayette kendi hizmet binalarına kavuşuyor. Bu işe yeni başladığımızda ne yerimiz ne yurdumuz ne de paramız vardı. Bugün hamdolsun mülkü bize ait olan bir yerdeyiz. 81 vilayetimizde bu coşku yaşanıyor. Bugün ise İzmir’de yaşanıyor” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.