TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni nesil ürünlere ilgi büyük oldu

Plastik-Ambalaj Sektörleri ile Ağaç İşleme Teknolojisi-Mobilya Yan Sanayi sektörlerinin en büyük buluşması PLASTPAK ve İZWOOD 2018 fuarlarında son teknoloji ürünleri büyük dikkat çekiyor

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2018 07:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yeni nesil ürünlere ilgi büyük oldu

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

Plastik-Ambalaj sektörleri ile Ağaç İşleme Teknolojisi-Mobilya Yan Sanayi sektörlerini bir araya getiren PLASTPAK ve İZWOOD 2018 fuarları, 10 Nisan Salı günü sektör profesyonellerine kapılarını açtı. Ulusal ve uluslararası birçok ziyaretçiyi ağırlayan fuarda sektördeki son teknolojiler ile donatılmış ürünler ise büyük ilgi görüyor. Son teknoloji Vega 5X; 5 eksen motor özel yapısı sayesinde en zorlu işleri bile kolay bir şekilde gerçekleştiren 5 eksen konfigürasyon ile limitsiz işleme makinesi, enterpolasyon ile motor yüksek kalite sonuçlar, hassasiyet ve hızlı işlemeyi garanti ediyor. Kullanıcısının ihtiyaçlarına göre motor gücünü artırma imkanı tanıyan teknoloji, sıvı soğutma ile uzun süre güvenli şekilde çalışmayı sağlıyor. Vega ve Robotıx’in Yüksek kaliteli ve hassas vakum konsolu ve blokları ise vakum konsolu ve vakum blokları yardımıyla kısa sürede parça yükleme ve referanslama imkanı sunuyor. Güçlü tutuş ile işlemede mükemmel sonuçları ortaya koyan makine; kapı menteşe, kilit yeri uygulamaları için 5,5 kW çift çıkışlı yüksek performanslı opsiyonel yan freze motoru ile hızlı ve pratik çözümler sunuyor. Güçlü yapısı sayesinde de uzun saatler çalışmaya imkan veriyor.

GENİŞ KULLANIM ALANI

Fuarda sergilenen bir diğer ürün olan Rover A; esnek CAD/CAM uygulamaları ile yaratıcı çözümler ortaya çıkabiliyor. Alphacam hazır ve güvenilir CNC kodları üretmek, verimli ve hızlı takım yolları oluşturmak isteyen üreticiler için geliştirilmiş tam işlevsel, kullanımı kolay bir CAD/CAM çözümü olarak karşımıza çıkıyor. Basit 2 eksen çizimlerden çok karmaşık 5 eksen çizimlere kadar işleme yapılabilmesine imkan sağlayan bu yeni nesil teknoloji; Nesting Çözümü, 3D Oyma ve Freze Uygulamaları, Aggregate ve Delik Ünitesi Desteği ve Ek modüller ile geniş kullanım alanı sunuyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.