TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yetim yüreklere bayram sevinci

Ramazan Bayramı dolayısıyla yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklar için Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 Nolu Şube ile İnsani Yardım Derneği İzmir Şubesi tarafından başlatılan, “Yetim Yüreklere Bayram Sevinci” projesiyle kimsesiz çocukların yüzünü güldürdü

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 07:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yetim yüreklere bayram sevinci

AHMET TOPRAK

Kampanya kapsamında bağışçılar 100 TL karşılığında bir çocuğun kıyafet, erzak, kırtasiye ve oyuncak bedelini karşıladılar. İzmir’de, Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Ali Musa Bina, İZYAD Başkanı Rasim Çalar, İHH Yetim Birimi Sorumlusu Hülya Yılmaz ve beraberindeki proje temsilcileriyle çıkılan alışverişte 300 çocuğa bayramlık kıyafet alındı. Sendika temsilcileri Diyarbakır Lice’ye giderek orada da terör mağduru çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak ve bayram sevinçleri olacak.

“YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER”

Her yıl düzenlenen kampanyaya ilişkin konuşan Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şube Başkanı Ali Musa Bina, “İHH ile her yıl ‘Yetimlerin Bayramlıkları Bizden’ projesi yapıyoruz. Geçen yıl Diyarbakır’da 250 yetim giydirmiştik. Ramazan’ın 3. ve 4. haftası hafta boyu her gün yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklar grup grup alınıp mağazalara götürülüyor ve çocuklar kendileri istedikleri gibi bayramlıklarını seçiyorlar. Bu yıl çocuklarımıza bayramlığın yanı sıra erzak, kırtasiye ve oyuncak yardımında bulunuyoruz. ‘Yetim Gülerse Dünya Güler’ düsturundan hareketle çocuklarımızın yanındayız. Yüzlerindeki tebessüm olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.