TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yetimler için seferber oldular

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklar için bayramlık kampanyası düzenleyen Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No’lu Şubesi, toplanılan bağışlarla çocukların yüzünü güldürecek

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2018 11:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yetimler için seferber oldular

BESTE KOÇ

Eğitim-Bir-Sen Konak İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar programına Başkan Ali Musa Bina, AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş, Konak İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, Şube Başkan Yardımcıları Yusuf Bilir, Lütfü Ülver, Özgür Kaplan, Ebru Yılmaz Yücel, siyasi parti temsilcileri, ilçe temsilcileri, okul müdürleri, üyeler ve yetim ihtiyaç sahibi öğrenciler katıldı. Etkinlikte konuşan Başkan Ali Musa Bina, Ramazan Bayramına sayılı günler kala yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklar için bayramlık kampanyası düzenlediklerini belirterek, toplanılan bağışlarla yaklaşık 3 bin çocuğun yüzünü güldüreceklerini açıkladı. Bina, “Toplamda 3 bin kadar yetime ulaşarak, yetim bir ümmetin temsilcilerine yakışanı yapacak, yetimlerin bayram sevinci olacağız” ifadelerini kullandı.

24 HAZİRAN VURGUSU

Bina konuşmasında, ek gösterge vaadinin kamunun tamamını kuşatmasını ve ivedi olarak karşılanmasını istediklerini belirterek, “Kimsenin istihdam biçiminden kaynaklı eşi-işi arasında tercihte bulunmak zorunda kalmadığı, ek ödemelerin emekliliğe yansıdığı ve ek göstergelerin yeniden adil bir şekilde düzenlendiği, vergi matrahı kaynaklı kayıpların önüne geçildiği bir çalışma hayatı için kilit kavram istikrar. 15 Temmuz’da kimlerle omuz omuza vatanımızı savunduysak, referanduma evet derken nerede duruyorduysak, 24 Haziran’da da ‘Yeniden Büyük Türkiye’ yolunda omuz omuza olmaya devam edeceğiz; 2023’e, 2071’e birlikte yürümeye devam edeceğiz” dedi.

3 BİN YETİME BAYRAM SEVİNCİ

Bina, İZYAD ile birlikte yürütülen yetim projesinin devam ettiğini hatırlatarak, İzmir’de bin yetim çocuğa bayramlıklarını şube tarafından teslim edeceğini, ayrıca geçtiğimiz yıl Diyarbakır’da ilki gerçekleştirilen “Kardeşlik Köprüsü” projesi dahilinde bu yıl da Hakkari’de terör mağduru 200 yetim çocuğa yardım elim uzatacaklarını aktardı. Bina, “Yine Yemen ülkesinde belirlenen ihtiyaç sahibi bin 600 çocuğa da Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No’lu Şube olarak desteklerimiz olacak. Toplamda 3 bin kadar yetime ulaşarak, yetim bir ümmetin temsilcilerine yakışanı yapacak, yetimlerin bayram sevinci olacağız” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.