TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yıkım ya da Yanılgı”

Gazeteci Yazar Ulaş Aşık’ın ilk kitabı “Yıkım yada Yanılgı” Etki Kitapevinden yayınlandı. Romanda iki iyi dostun, onları yıkıma götüren yolculuğu anlatılıyor

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2017 06:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Yıkım ya da Yanılgı”

ONURHAN ALPAGUT

Gazeteci Yazar Ulaş Aşık ilk kitabı “Yıkım yada Yanılgı” geçtiğimiz günlerde raflarda ki yerini aldı. Etki Kitapevinden çıkan yayın İzmir'de kısa sürede ciddi satış rakamına ulaştı. İlk kitabının yayınlamasının kendinde bir heyecan yarattığını belirten Aşık, “Kapağı ilk gördüğümde duraksadım sonraları bana ait olduğu gerçeği ile yüzleşince tuhaf fikirlere kapıldım” dedi.

SESSİZ ÇIĞLIK

Kitabın içeriğinden kısaca söz eden Gazeteci Yazar Ulaş Aşık, “İki iyi dostun kurtuluş için yaşamak zorunda kaldığı güçlükler ve yolculukları süresince iç dünyalarının onları soktuğu trajik atmosfer ve onları bekleyen coğrafyada meydana gelen daha öncede belirttiğim karamsar sona doğru hızla ilerleyen o toprakların sahipleri. Şunu da eklemek gerekirse gerçekle gerçeküstünün birbirine karıştığı, mülkiyet kavramının nasıl bir şey olduğu ve gereksizliği, bazı anlarda kendini hikayede bulan anlatıcı, canlı ve cansızın belirsiz oluşu, kapı ve anahtar denilen aslında insanları birbirinden alıp tamamen soyutlayan ve sahiplik ilgisi, belirtmek istenen aslında insanoğlunun hiçbir zaman içinde yer aldığı dünyaya isyan edemeyişidir. Bu yolculukta onları bekleyen ise tam anlamı ile bir yıkımdır” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.