TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yoksullara yardım kampanyası

Dünyaca ünlü Paris Hilton, efsane futbolcular Ronaldo ve Hagi gibi birçok kişinin yakın korumalığını yapan yakın dövüş uzmanı Süleyman Kocabıyık, 16 Kasım’da düzenlenecek olan Ozan Doğulu-Alican konserinde elde edilen geliri maddi durumu iyi olmayan ailelere aktaracak

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2017 07:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yoksullara yardım kampanyası

Paris Hilton, efsane futbolcular Ronaldo ve Hagi gibi birçok kişinin yakın korumalığını yapan ve Mike Tyson, Slyvester Stallone gibi birçok ünlünün korumalarına da eğitim veren yakın dövüş uzmanı Süleyman Kocabıyık, maddi durumu iyi olmaya aileler için harekete geçti. Her sene Kasım ayında yardım erzakları alarak yoksullara dağıtan Kocabıyık, şimdi de düzenledikleri konser programının tüm gelirlerini ailelerle paylaşacak. 16 Kasım’da Güzelyalı Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de Süleyman Kocabıyık organizatörlüğünde “İhtiyaç Sahiplerine Erzak Yardımı” konseri düzenlenecek. Konserde Ozan Doğulu ile çalışmış genç popçu Alican sahne alacak.

GELENEKSEL HALE GELECEK

Geçen sene 8 bin aileye 4,5 ton erzak yardımı ulaştıran Süleyman Kocabıyık, konser organizasyonu ile sağlanacak gelirle 5,5 ton erzak yardımı yapmayı amaçlıyor. 25 TL giriş ücreti olan konsere, erzak götürülerek de katkıda bulunulabilecek. Maddi durumu olmayan ailelere yardımcı olmanın vatandaşlık görevlerinden olduğuna işaret eden Süleyman Kocabıyık, “Yardıma muhtaç ailelere yardım etmek isteyen herkes bir poşet erzakla bile destek olmak için konser vereceğimiz kültür merkezine gelebilir. Herkesin desteğini bekliyoruz” dedi. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.