TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YOLA DEVAM

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor’a konuk olan Göztepe, rakibini Adis Jahovic’in yaptığı hat-rick ile 3-2 kazanarak puanını 13’e yükseltti ve zirveye emin adımlarla yürümeye devam etti

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 13:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
YOLA DEVAM

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

14 yıllık aranın ardından Süper Lig’e geri dönen Göztepe durdurulamıyor! Tamer Tuna’nın yönetiminde oynadığı son 3 maçından 9 puan çıkarmayı başaran sarı-kırmızılılar, deplasmanda karşılaştığı Demir Grup Sivasspor’u 3-2 mağlup etti. Maçta ilk golü Adis Jahovic attı. Karşılaşmanın 16. dakikasında kendi kalesine gol atan Makedonyalı futbolcu, çabucak toparlanarak karşılaşmaya ağırlığını koydu. Maçın 33. dakikasında Jahovic, Andre Castro’nun asistinde bu kez topu rakip fileleri gönderdi ve takımına eşitliği getirdi. Makedonyalı golcü, ilk yarının son dakikalarında bir gol daha bulmayı başardı. Göztepe’nin kazandığı penaltı vuruşunda hata yapmayan Jahovic, takımının devre arasında soyunma odasına 2-1 önde gitmesini sağladı. Ev sahibinde Carl Medjani, penaltı pozisyonunda yaptığı müdahale nedeniyle kırmızı kart gördü.

HIZLI BAŞLADI

Mücadelenin 2. yarısına da hızlı başlayan Göztepe, rakip kalede bulduğu bir pozisyon sonrası tekrar penaltı kazandı. İkinci yarının hemen başlarında tekrar penaltı kazanan Göztepe’de topun başına bir kez daha Jahovic geçti ve golcü oyuncu farkı 2’ye çıkardı. Sivasspor, 85. dakikada bulduğu golle son dakikalara umutlu girdi. Sağ kanattan gelişen atakta topu önünde bulan Arouna Kone, attığı golle farkı 1’e indirse de Göztepe, 3 puanı 3-2’lik skorla almayı başardı. Sarı-kırmızılılar bu sonuçla puanını 13’e yükseltti ve 3. sıraya yükseltti. Sivasspor ise haftayı 6 puanla kapadı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.