TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüksek Sadakat İzmir’de

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenerek geleneksel hale getirilen çim konserlerinde ünlü rock grubu Yüksek Sadakat 14 Eylül’de sahne alacak

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2017 06:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yüksek Sadakat İzmir’de

NİLGÜN TAZE

Tarihi Havagazı Kültür Merkezi’nde saat 21.00’de sahne alacak olan Yüksek Sadakat rock müzik severlere keyifli anlar yaşatacak. Bugüne kadar birçok solist değiştirmesine rağmen ayakta kalmayı başaran grup ilk olarak 1997 yılında Filinta adıyla kuruldu. 2004 yılında ise Yüksek Sadakat olarak ismini değiştirilen grubun temelleri şarkı yazarı ve bas gitarist Kutlu Özmakinacı tarafından atıldı. Grubun ilk vokalisti Cemil Demirbakan olurken ilk albümün ardından Cemil Demirbakan’ın gruptan ayrılmasıyla vokalist olarak yerine Kenan Vural geçti. Grubun 2 ve 3’üncü albümünün ardından grup, Eylül 2012’de Kenan Vuralla da yollarını ayırdı. Son olarak solo kariyeri ile çeşitli projelerde yer alan Selçuk Sami Cingi ile 4. albüm için çalışmalara başlandı.

SON KADRO

Şu anki kadro da ise vokalde Selçuk Sami Cingi, gitarda Serkan Özgen, basgitarda Kutlu Özmakinacı, tuşlu çalgılarda Uğur Onatkut ve davulda Alpay Şalt bulunuyor. Son olarak grupta baterist değişikliği yaşanmış, Alpay Şalt’ın yerine eski bateristleri Sefa Deniz Alemdar gruba dahil olmuştur. Yüksek Sadakat Fuat Güner Çim Konserleri 14 Eylül’de Tarihi Havagazı Kültür Merkezi’nde sahne alarak bugüne kadar olduğu gibi rock müzik severlere keyifli anlar yaşatacak.

ÜNLÜLER ÇİMDE BULUŞUYOR

Türk Rock müziği temsilcilerinden Gaye Su Akyol ve Mavi Sakal, Akdeniz müziğini Rock ile birleştiren Boom Pam, Türk Pop müziğinin güçlü seslerinden Derya Uluğ, İranlı sanatçı Sadegh Azmand ve Orkestrası, yüksek enerjili ve renkli performanslarıyla Palmiyeler, Rock müziğini kendine has yorumlayan Flört ve Kurtalan Ekspres ile Umut Kuzey de Çim Konserleri kapsamında sahne alacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası da, vereceği konserlerle İzmirlilere keyifli saatler yaşatacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.