TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Özel” anlamlı ziyaret

Dünya Engelliler Haftası kapsamında bir dizi etkinliğin düzenlendiği Karabağlarda, Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2018 06:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Özel” anlamlı ziyaret

Engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Sadettin Tezcan Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulunu ziyaret eden Başkan Selvitopu, öğrenciler tarafından alkışlarla karşılandı. Ziyarette CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile Belediye Meclis Üyesi Bülent Sözüpek Başkan Selvitopu’na eşlik etti.  

ÖĞRENCİLERDEN SICAK KARŞILAMA

Okul bahçesinde Başkan Selvitopu’nu karşılayan öğrenciler, içten ve samimi davranışlarıyla Başkan Selvitopu ve beraberindekileri gülümseterek gönülleri fethettiler.

Öğrencilere bir adet langırt masası ile futbol ve basketbol topları hediye eden Başkan Selvitopu, kısa bir konuşmayla öğrencilere seslendi.

SİZE “BAŞARANLAR” DİYE HİTAP EDECEĞİZ

Özel öğrencilerle birlikte olmaktan onur duyduğunu ifade ede Başkan Selvitopu, “Bu hafta engelliler haftası ama biz artık sizlere engelli değil, ‘başaranlar’ diye hitap edeceğiz. Çünkü sizler de bizim gibi her şeyi yapmaya layık insanlarsınız. Her zaman yanınızda olacağımızdan şüpheniz olmasın. Sizler toplumsal yaşamın içinde her yerde olacaksınız. Kültür-sanat alanlarında, sporda ve her yerde olmaya layıksınız. Bu yüzden de eğitim önemli. Ben öğretmenlerinizi kutluyorum. Biz de her zaman sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Sizin için küçük bir hediyemiz var. Bundan sonra da bütçemiz ölçeğinde sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Çünkü sizler bizim çocuklarımız ve geleceğimizsiniz. Sizlere ne kadar sahip çıkarsak ne kadar iyi yetiştirirsek o kadar mutlu oluruz. Bu da size küçük bir gönül alma hediyemiz olsun” diye konuştu. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.