TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“İzmir İYİ olacak”

İYİ Parti Balçova İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Serap Özöktem, milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu. Elde edilen bilgiye göre İYİ Parti’ye İzmir’den başvuru yapanların sayısı 183’e ulaştı

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2018 10:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“İzmir İYİ olacak”

E. ÇAĞLA GENİŞ

Türkiye 24 Haziran’da gerçekleşecek erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlendi. Siyasi partiler cumhurbaşkanı adaylarını belirlerken diğer yandan ittifak çalışmalarını tamamladı. Diğer yandan CHP, MHP ve AK Parti’nin İzmir’den başvuru yapanlar belli olurken İYİ Parti sessizliğini koruyordu. Elde edilen bilgiye göre İYİ Parti’ye İzmir’den başvuru yapanların sayısı 183’e ulaştı. Dikkat çeken isimler arasında, Genel Sekreterlik görevini yürüten İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, İzmir’in kurucu İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, ünlü tarihçi ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Soğutma Sanayi Meslek Komistesi’nde yer alan iş insanı Murat Cem Özdemir, AK Parti İzmir’in sembol isimlerinden İsmail Katmerci’nin daha önce MHP’den milletvekili aday adayı olan kardeşi Ahmet Katmerci, Gençlik Kolları Genel Başkanı Osman Ertürk Özel, Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden akademisyenler Prof.Dr. Esergül Balcı ve Mustafa Şahin yer aldı. Tam listenin ilerleyen günlerde açıklanacağı öğrenildi.

ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Balçova İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Serap Özöktem, aday adaylığını açıklamak için parti binasında basın açıklaması düzenledi. Uzun süre sigorta sektöründe çalıştığını ve birçok dernekte kurucu başkanlık yaptığını dile getiren Özöktem, “Türk kadını, demokrasinin ve Cumhuriyetimizin güvencesidir. Ben de bu doğrultudan yola çıkarak, bir Türk kadını ve bir anne olarak ülkeme, milletime ve İzmir‘ime hizmet edebilmek için milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Ben sizlerden biriyim. Sorunları bire bir yaşayan ve çözümleri konusunda hep fikir üreten ve her zaman elini taşın altına koyan birisiyim. Gençlerimiz için ülke kaynaklarının seferber edildiği, her alanda gelecek görebilecekleri bir İzmir ve bir Türkiye hayal ediyorum. İzmir’de kadının sosyal ekonomik gelişime destek olabilmesi için, aile ve iş hayatına uyum konusunda destek çalışmalarının yürütüldüğü; evlilik öncesi eğitim, şiddet ve istismarın önlenmesi için çalışmalar, kadın kotası ve kadının karar alma mekanizmalarında söz sahibi olabilmesi konusunda çalıştığım raporlarım hazır olarak bulunmaktadır. İyi insanlarla yola çıktım, İyi bir Türkiye ve İzmir için çok çalışacağım, çok çalışacağız... 24 Haziran’da gün bizim İYİ’Ierin günü olacak. Türkiye ve İzmir İYİ olacak” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.