TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de rekor bekleniyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, “İnşallah 2019 seçimlerinde AK Parti’yi iktidara devam ettirecek bir netice alacağız. Gece gündüz çalışmaya ve 2019’da İzmir’de rekor kırmaya var mıyız?” dedi

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 07:23
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir’de rekor bekleniyor

E. ÇAĞLA GENİŞ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı Kan, İzmir’de FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in bir numaralı sanık olduğu darbe girişimi davasını takip etmek için kente geldi. İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesince Aliağa Ceza İnfaz Kurumu Kampüsü’ndeki salonda görülen davayı takip eden Kan, daha sonra AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada yaptığı konuşmasında 2019 seçimleri için teşkilata önemli mesajlar veren Kan, “Bu ülkenin başında; şalvarı, elbisesi, örtüsü, mini eteği ile ne giyerse giysin vatandaşını baş tacı eden ve insanları kıyafeti ile yargılamayan bir cumhurbaşkanı var. Bu ülkenin başında dünya mazlumlarının ümidi olan Recep Tayyip Erdoğan var. İnşallah 2019 seçimlerinde AK Parti’yi iktidara devam ettirecek ve 2023 hedeflerine daha da yaklaştıran bir netice alacağız. Gece gündüz çalışmaya ve 2019’da İzmir’de rekor kırmaya var mıyız?” ifadelerini kullandı.

“O ZİHNİYET GERİDE KALDI”

28 Şubat’ta yaşanan karanlık günlerin artık geride kaldığını vurgulayan Kan, “28 Şubat’ın seneyi devriyesine geldiğimiz bugünlerde insan hakkı ihlali dediğimizde 28 Şubat’ı hatırlamamak mümkün değil. Kanunların yok sayıldığı, mahkemelerin adil yargılama bir kenara tamamen hiçe sayıldığı şekilde kararlar verdiği, işkencelerin olduğu, okuma hürriyetinin yok sayıldığı günleri hatırlıyoruz. 2018’de 28 Şubat dediğimizde o günlerin çok geride kaldığını görüyoruz. Ufak tefek mağduriyetler var giderilmesi gereken bunu da yapacak olan bizleriz. Bu vesile ile elimizden geleni yapacağız. 2019 seçimleri geliyor. Yerel seçimler var çok heyecanlıyız çok mutluyuz. İlk defa cumhurbaşkanlığı sisteminin pratikte uygulanacak olduğu seçimlerimiz de var. 2019 bizim için önemli bir yıl, İzmir bizim için çok önemli bir şehir. Şimdiye kadar kat etmiş olduğumuz yolun hakkını vermemiz lazım. 28 Şubat’ın karanlık günlerinin olduğu günleri yaşamıyoruz. Alevi, Sünni, Kürt, Türk diye bizi ayıran zihniyet geride kaldı” dedi.

“VATANDAŞINI BAŞ TACI EDEN LİDER”

Artık uluslararası alanda muhatabının karşısında iki büklüm duran bir Türkiye olmadığını söyleyen Kan, şunları söyledi: “Çünkü başımızda, ‘Dünya beşten büyüktür’ diyen bir lider var. Çünkü bu Türkiye’nin başında sadece kendi ülkesindeki mazlumların derdi için değil dünyadaki bütün mazlumlar için mücadele eden bir lider var. O insanlara tepeden bakan devlet anlayışının yerine, vatandaşa hizmeti hakka hizmet sayan, gece gündüz durmayan bir lider var. Bu ülkenin başında insanları ayırmayıp tam tersine tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet adı altında vatandaşlarına kucak açan bir lider var. Bu ülkenin başında; şalvarı, elbisesi, örtüsü, mini eteği ile ne giyerse giysin vatandaşını baş tacı eden ve insanları kıyafeti ile yargılamayan bir cumhurbaşkanı var. Bu ülkenin başında dünya mazlumlarının ümidi olan Recep Tayyip Erdoğan var. Sizler bu davanın gizli isim kahramanlarısınız. Bu davanın arkasında bu güçlü lider ve İzmir’in de milletvekili olan vefakar, cesur ve dirençli bir Başbakan var.”

“REKOR KIRMAYA VAR MIYIZ?”

2019 yılında yapılan seçimlere değinen Kan, “Bu sebeple inşallah 2019’daki bütün seçimlerde İzmir’de de AK Parti’yi iktidara devam ettirecek ve 2023 hedeflerine daha da yaklaştıran bir netice alacağız. Bunu gözlerinizde görüyorum. Bundan sonrası için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Ana kadememiz bizim başımızın tacı ama gençlik kollarımız ve kadın kollarımızın bizim için yeri ayrı. Bu partinin başında gençlere ve kadınlara çok önem veren bir lider var. Bu parti seçilme yaşını 18’e indirdik. Kadınların siyasete katılımını daha üst düzeye çıkarmak için büyük mücadele veriyor. Gece gündüz çalışmaya ve 2019’da İzmir’deki bütün rekorları kırmaya var mıyız?” açıklamasında bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.