TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’den 8 futbolcuya milli davet

FIFA U17 Dünya Kupası aday kadrosuna İzmir’den 8 futbolcu davet edildi. U17 Milli Takımımız, yarın Beykoz-Riva’daki Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde saat 12.00’de bir araya gelerek hazırlıklarına başlayacak

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2017 08:33
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir’den 8 futbolcuya milli davet

KENAN YEŞİL

Hindistan’da, 6-28 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenecek 2017 FIFA U17 Dünya Kupası Finalleri’nde mücadele edecek U17 Milli Takımımızın aday kadrosu belli oldu. Aday kadroda İzmir’den 8 futbolcu davet edildi.  Altınordu A Takımı kadrosunda yer alan Berke Özer, Ozan Can Oruç ve Şahan Akyüz, U19 Takımı kadrosunda yer alan Egehan Gök ile Embiye Ayyıldız ay-yıldızlı kadroda yer alacak. Göztepe’de ise uzun süredir A Takım ile antrenmanlara çıkan kaleci Eren Bilen ve Göztepe U21 Takımında forma giyen Sezer Taşkolu da açıklanan kadroda yer aldı. Bucaspor’dan ise Kerem Atakan Kesgin FIFA U17 Dünya Kupası aday kadrosuna davet edildi.

HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR

2017 FIFA U17 Dünya Kupası Finalleri’nde B Grubu’nda Paraguay, Mali ve Yeni Zelanda ile birlikte yer alacak U17 Milli Takımımız, yarın Beykoz-Riva’daki Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde saat 12.00’de bir araya gelerek hazırlıklarına başlayacak.

2000 doğumlu oyunculardan oluşan U17 Milli Takımımız, şampiyona öncesinde 18 Eylül 2017 Pazartesi günü İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan saat 19.35’te hareket edecek uçakla Katar’ın başkenti Doha’ya gidecek ve hazırlıklarına burada devam edecek. U17 Milli Takımımız, Katar’da iki hazırlık maçı oynayacak.

U17 Milli Takımımız, 25 Eylül 2017 Pazartesi günü ise yerel saatle 20.30’da Doha’dan, Hindistan’ın Mumbai kentine uçacak ve bu tarihten itibaren turnuvadaki grup maçlarını oynayacağı Navi Mumbai’de hazırlıklarına devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.