TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmirliler sağlıklı yaşayacak

Sosyal medyadaki yüz binlerce takipçisi ile bir fenomene dönüşen “Sağlıklı Yaşam Sivil Toplum Kuruluşu” 5.kuruluş yıldönümünü İzmir’de görkemli bir etkinlik ile kutlayacak

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2017 07:08
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmirliler sağlıklı yaşayacak

AHMET TOPRAK

Nurçin ve Okan Çağlar çiftinin bir sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığı “Sağlıklı Yaşam Topluluğu” 600 bin kişiyi geçen takipçi sayısıyla Türkiye’nin en fazla takip edilen interaktif STK’sına dönüştü. Bünyesinde yer alan doktorlardan oluşan Danışma Kurulu, sayfa yetkililerinden oluşan A takımı, İçerik Üretme Grubu ve Gönüllüler Grubu gibi çok geniş bir gönüllüler kadrosuna sahip olan “Sağlıklı Yaşam Topluluğu” profesyonel bir oluşum ile sosyal medyada kendi alanında takipçi liderliğini açık ara sürdürmektedir. Sponsor ve reklam kabul etmeyerek bağımsız bir STK olmayı kendine ilke edinen “Sağlıklı Yaşam Topluluğu” 5. yaşını kutlayacağı İzmir’de gönüllü doktorlar, uzmanlar ve topluluğun A Takımı’nı oluşturan üyelerinin geniş katılımıyla 9 Aralık Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde düzenleyeceği toplantıda İzmirlilere sağlıklı yaşamın altın kurallarını anlatacak.

SAĞLIKLI BESLENMEYİ ANLATACAK

“Sağlıklı Yaşıyoruz Topluluğu”nun doktor ve danışmanları, toplantıda, İzmirlilere beslenme-sağlık ilişkisi konusunda çeşitli açılardan bilgiler aktaracak, yoğurt yapımı, turşu yapımı gibi uygulamalar ile sağlıklı beslenmenin geleneksel gıdalarını tanıtacak. “Beslenme yanlış ise ilacın yararı yok, beslenme doğruysa ilaca gerek yok” sözünü ilke edinen topluluğun İzmir organizasyonunda; yerel tohum, fermente gıdaların insan sağlığına etkileri, zeytinyağı ve sağlık, sağlıklı gözler, mikro besinlerin sağlık açısından önemi gibi merak edilen tüm konular gönüllü katılımcı doktor ve uzmanlar tarafından izleyenlere aktarılacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.