TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Plajda sonuçlar mükemmel

İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü ise Foça’da denize girmeye uygun olan plajlarda yaptığı ölçümlerin sonuçlarının mükemmel olduğu açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2014 06:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Plajda sonuçlar mükemmel

Yaz ayları geldi çattı, sıcaktan bunalanlar kendini plajlara attı. Bu noktada her gün ve her hafta sonu binlerce kişinin denize girip serinlediği Ege kıyılarında, en temiz plajlar arasında Foça ve civarındaki plajların olduğu ifade ediliyor. İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü ise Foça’da denize girmeye uygun olan plajlarda yaptığı ölçümlerin sonuçlarının mükemmel olduğu açıkladı.

Foça’nın Yeni Foça Halk Plajı, Gencelli Halk Plajı, Yeni Foça Öğretmen Evi, Mambo Beach Clup, Polen Tatil Köyü, Acar Kamp, 4. Mersinaki (Büyük Hanedan Otel), Fokai Otel, Voodoo / Leon / Şamata Beach Club, İsmetpaşa Halk Plajı, Küçük Hanedan Otel Plajı (Halk Plajı) ve Kabakum Plajları'ndan 2 Temmuz 2014'de alınan numunelerin incelenmesi neticesinde sonuçlar mükemmel çıktı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “İzmirliler gönül rahatlığıyla Foça’da denize girilebilir. İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü Yüzme suyu takip sistemi ile plajlardan aldığı numune sonuçlarına göre ölçümlerde tüm plajlarımız bakanlık kriterine göre mükemmel seviyededir” dedi.

Başkan Demirağ, İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün yüzme suyu takip sistemi ile plajlardan periyodik olarak aldığı numune sonuçlarını web sitesinden açıkladığını ifade ederek, “İsteyen herkes müdürlüğün internetten http://yuzme.saglik.gov.tr/ linkini tıklayarak sonuçları görebilir. Foçamız Türkiye’mizin gözbebeği. Her hafta plajlarımız İzmir'den gelen misafirlerimizle dolup taşıyor. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.