TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gümrükçü Çiğli'de görevine başladı

İlçe yönetiminde yaşanan istifalar nedeniyle olağanüstü kongre kararı alınarak CHP Çiğli’de, delegeler Ağustos’taki cumhurbaşkanlığı seçimi ve bir yıl sonraki genel seçimlere örgütü taşıyacak ilçe başkanı ve yönetimini seçti

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2014 07:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gümrükçü Çiğli'de görevine başladı

DİLEK BAKIRKAYNAK

Elit Düğün Salonu’nda gerçekleşen ve divan başkanlığını CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel’in yaptığı  kongrede ipi göğüsleyen isim, eski il yöneticisi Selim Utku Gümrükçü olmuştu. Blok listeyle yapılan seçimde 354 delege oy kullanırken, Gümrükçü 180 oy alarak başkan koltuğuna oturdu. 

“BİRLİK SAĞLAMAK İÇİN BURADAYIZ”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin birliğini sağlamak amacı ile bir arada olduklarını ifade eden CHP Çiğli İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü, “Hiç birimiz görevden kaçmayacağız. Hiç birimiz parti için çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz. Bütün yönetimdeki arkadaşlarım ve  ben partinin sorunlarını çözebilmek için elimizden geleni ardımıza koymayacağız. Partimiz ve Çiğli halkı için çalışacağız. Buna tekrar sizin huzurunuzda söz veriyorum” dedi.

“BİRLİKTE ÇALIŞMANIN ADI OLACAĞIZ”

Yaşadıkları süreçte bazı sürtüşmelerin olabildiğine dikkat çekerek açılan sandık ile hepsinin bittiğini vurgulayan Gümrükçü, konuşmasına şöyle devam etti: “Bugünden itibaren Çiğli’de birlikte çalışmanın adı olacağız diye düşünüyorum. Kafamızda çok şey var. İlk işimiz CHP’ye üye yapması kampanyası başlatıyoruz. Kapımızı bütün Çiğli’ye açıyoruz. Bu partiye ben üye olamıyorum diyen hiç kimse olmayacak. Cumhuriyet Partisi halkın partisi. Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyet’ten yana olanlarınPartisi. CHP’yi büyütmek ilçe örgütlerini en büyük görevidir. Kadromuz güzel” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Gümrükçü,  sözlerini, “Recep Tayip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapmamak için herkesten söz almak istiyorum. Yolumuz açık olsun” şeklinde tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.