TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ödüller sahiplerini buldu

6. Esin Özgener halı saha futbol turnuvası Altay Sosyal Dayanışma Gençlik ve Spor Kulübü ve Ege Posta Gazetesi’nin koordinatörlüğünde yapılan ödül törenine müteakip kupalar sahiplerini buldu

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 06:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ödüller sahiplerini buldu

EMİNE ŞEKER - Altay Sosyal Dayanışma Gençlik ve Spor Kulübü ve Ege Postası Gazetesi’nin koordinatörlüğünde 6. Esin Özgener halı saha futbol turnuvası ödül töreni Büyük Park’taki Nikâh Salonu’nda gerçekleşti. Birincilik şirket ödülünü Üniteks A.Ş. Motoran aldı. Ödüller sahiplerini bulurken Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü(PTT) Başmüdürü Selahattin Ekinci Esin Özgener’in oğlu ve Altay Sosyal Dayanışma Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mahmut Özgener’e ve Doğan Gazetecilik Ege Bölge Temsilcisi Bülent Zarif’e PTT’nin bastırdığı özel fasikülü olan İstiklal Harbi’nde PTT kitabını ve geçen yıl Avrupa’da yapılan ülkeler arası pul yarışmasında birinci olan İstanbul başkenti pul föyünü takdim etti.

Etkinliğe, Altay Spor Kulübü Başkanı Eren Gevyeli, Doğan Gazetecilik Ege Bölge Temsilcisi Bülent Zarif, Eski Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, eski Futbol Federasyon Başkanı Mahmut Özgener, İzmir PTT Başmüdürü Selahattin Ekinci, İzmir PPT Başmüdür Yardımcıları Hasan Sarı, Serdal Bursalı ve Şeref Akpak, İzmir PTT Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Aşkın Aslan katıldı.

GERÇEK DOST, KÖTÜ GÜNDE BELLİ OLUR

Eski Futbol Federasyon Başkanı Mahmut Özgener, iyi günde herkes birbirinin dostu olduğunu belirterek “Gerçek dost kötü günde belli olur. Gerçek hayatta iz bırakan da benim gözümde bu dünyadan göçtükten sonrada güzel organizasyonlarla anılmaktır. Bize bu imkânı sağladığınız için teşekkür ederim. Futbolun aktörleri futbolcular, hakemler ve teknik adamlardır” dedi.

CENTİLMENLİK ÖDÜLÜ PTT’YE

İzmir PTT Başmüdürü Selahattin Ekinci ise, 6. düzenlenen Esin Özgener Futbol Turnuvası’na İzmir PTT Başmüdürlüğü olarak katıldıklarını belirterek, “Arkadaşların gayretli ve özverili mücadelesi etmesi sonucunda elensek de organizasyonda olmak güzeldi. Centilmenlik ödülü aldık. Arkadaşlarımı kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.