TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bornova’da Ramazan esintisi

Çamdibi Atatürk Parkı’ndaki keyif dolu Ramazan akşamlarında Havva Karakaş’ın ardından bu kez Türk Sanat Müziği Sanatçısı Yıldırım Bekçi, sevenleri ile buluştu

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2014 07:46
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bornova’da Ramazan esintisi

Konserde, önce Bornova Belediyesi Çamdibi Türk Sanat Müziği Korosu sahnedeydi. Hem Şef Sami Büyüköztekir yönetimindeki koro, hem de tek tek koristler, sahnede ortaya koydukları performansla bol bol alkış aldı. Koronun ardından, ünlü sanatçı Yıldırım Bekçi Bornovalı hayranlarının karşısına çıktı. Yoğun ilgi gören konserde, ünlü sanatçının birbirinden güzel şarkıları hep bir ağızdan söylendi. Bornovalılar, iftar sonrasında keyif ve nostalji dolu bir akşam geçirdi.

ATİLA’DAN BEKÇİ’YE PLAKET

Konseri, eşi ile birlikte vatandaşların arasında çimlerin üzerinde izleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Yıldırım Bekçi’ye plaket vererek teşekkür etti. Koristleri ve emeği geçen herkesi kutlayan Başkan Atila, Ramazan ayının güzelliklere vesile olmasını dileyerek, “Bu kutsal ay, Bornovamıza, İzmirimize, Türkiye’ye ve tüm dünyaya birlik, beraberlik, kardeşlik ve güzellikler getirsin” diye konuştu. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.