TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeli'den TRT'ye eleştiri

İlçe Belediye binası önünde hazırlanan alanda partililerine ve vatandaşlara destek isteyen Bahçeli, Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu’nu da (TRT) eleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2014 07:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bahçeli'den TRT'ye eleştiri

Bahçeli, “TRT, Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurumsal bir iletişim aracıdır. Hepimizin vergileri ile ayakta kalmaktadır, çalışanlar devlet memuru olarak maaş almaktadır, bunun patronu yoktur. Bunun patronu millettir ama sabahtan akşama kadar TRT, Recep Tayyip Erdoğan propagandası yaparak 500 saati ona ayırıp, 3 saati birisine, 7 saati de birisine ayırıyorsun. Burada artık millet patron olmaktan çıkmış aday Recep Tayyip Erdoğan patron olmuş, TRT ona hizmet ediyor demektir” dedi.

TRAFİK KAZALARI GİTTİKÇE YOĞUNLAŞIYOR

Bahçeli, konuşmasında, “İnşallah bu seçimin meşrutiyetini tartışılır bir hale getirmemesinde yarar vardır. Eğer Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçilen kişinin meşrutiyeti tartışılır hale gelirse o zaman devletin başında sancılar var, baş ağrıları var demektir. Bu da Türkiye’yi önemli sıkıntılara sokabilir. Toplumsal hareketlilik yavaş kıpırdıyor. Sosyal şiddet artıyor, asayişsizlik artıyor. Cinayetler tırmanıyor, trafik kazaları gittikçe yoğunlaşıyor. Şimdide belediye otobüslerinde bunu görür hale geldik. Türkiye huzurlu değil, çiftçisi ağlıyor, memuru sıkıntı çekiyor” dedi.

BAHÇELİDEN SERT SÖZLER

Konuşmasında seçimlere kısa bir süre kaldığını hatırlatan Bahçeli, Erdoğan’a oy veren seçmene hakaret ederek, “Ailesi Türkiye’de doğmuş ve Türkiye’de yaşamış. Büyük oğlan veya kız Türkiye’de doğmuş. Sonra oraya gitmiş, orada çocukları olmuş. Demek ki birisi Brüksel’de doğmuş, birisi Paris’te doğmuş, öbürü Almanya’nın herhangi bir şehrinde doğmuş. Şimdi bir babanın, bir ananın 2 evladı arasında sen nasıl olurdu ayrımcılık yaparsın. Büyük oğlan Türkiye’de doğdu diye o memleket evladı olacak, öbürü Brüksel’de doğdu diye, Hollanda’da doğdu diye, o memleket evladı olmayacak mıdır? Onun için Almanya’da yaşayıp oy kullanma çağında olan her insan, bu insana Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy verirse ya Recep Tayyip Erdoğan’da bir yanlışlık var ya da orada oy verende bir yanlışlık var demektir" dedi. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.