TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Bornova evimiz, çocuklarımız geleceğimizdir”

Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nde İngilizce eğitimi alan ilkokul ve ortaokul öğrencileri sertifika heyecanı yaşadı. Yaz tatillerinde uzman öğretmenlerle ingilizcelerini geliştiren çocuklar mutluluklarını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile paylaştı

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2014 06:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Bornova evimiz, çocuklarımız geleceğimizdir”

Bornova Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi(BELGEM)’nden yaz döneminde İngilizce kursu alan 988 ilkokul ve ortaokul öğrencisi törenle sertifikalarını aldı. Çamdibi’ndeki İZBAŞ Düğün Salonu’nda düzenlenen törene Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da katıldı. Törene katılan aileler de çocuklarının sertifika almasının mutluluğunu yaşadı.

ÇOCUKLAR DİLLERİNİ GELİŞTİRDİ

Bornova Belediyesi’nin verdiği destek eğitimiyle okullarında gördükleri İngilizce derslerinde başarılarını artıran çocuklar mutluluklarını Başkan Atila ile paylaştı. Atila ile birlikte fotoğraf çektirme yarışına giren çocuklar, sertifikalarını gururla ailelerine gösterdi. Bornova Belediyesi bahar döneminde de 845 ilkokul ve ortaokul öğrencisine İngilizce eğitim vermişti. İngilizce kursları 5 ayrı merkezde 41 ayrı sınıfta verildi. Kurslara haftada iki gün gelen 4, 5, 6 ve 7’inci sınıf çocuklar hem İngilizcelerini geliştirdi hem de yeni arkadaşlıklar edindi.

“ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZDİR”

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, BELGEM’in lise yerleştirme sınavlarında çok başarılı sonuçlar aldığını hatırlatarak, “Bu başarı nedeniyle bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların en iyi şekilde yetişmesi bizler için çok önemli. Büyük Atatürk’ün işaret ettiği çocuklarımızın eğitimi için elimizden geleni yapıyoruz. Bu uğurda aileler olarak sizler de bize güç veriyorsunuz” dedi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.