TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cesaretiniz bu partide özenle yaşatılacaktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Sizin cesaretiniz bu partide özenle yaşatılacaktır' dedi

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2014 10:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Cesaretiniz bu partide özenle yaşatılacaktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, “Sayın Cumhurbaşkanım, bu tarihi anda AK Parti’nin her kademedeki yöneticileri teşkilatları adına zatı alinize seslenmek istiyorum. Sizin cesaretiniz bu partide özenle yaşatılacaktır. Cesaretiniz ve kararlılığınız milletimize hizmet yolunda, bize bu kutlu yürüyüşe gönül verenlere rehber olacaktır” dedi.

ÜLKEYİ KİMLERİN YÖNETECEĞİNE MİLLET KARAR VERİR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti’nin siyasi tarih, demokrasi ve milli iradenin bu anlamlı gününde herkesi sevgiyle, saygıyla selamladıklarını dile getirdi. Toplam bin 245 delegenin katılımıyla açılışın yapıldığını belirten Soylu, gerekli çoğunluğun olduğunu ifade etti. Soylu, aday tekliflerinin 5 dakikalık sürenin ardından açılış başkanlığına ulaştırılması gerektiğini söyledi. Soylu, “AK Parti’nin Türk siyasi hayatını, devlet hayatını darbe hayatını darbe kanserinden ebediyen kurtarmıştır. Artık darbeler, entrikalar bu ülkede bir iktidar elde etmenin yolundan çoktan çıkartılmıştır. AK Parti kazandığı bütün seçimlerde, demokratik yollardan ve millet iradesinin kesin hükmüyle kazanmıştır. Vesayet tavsiye edilmiştir. Ülkeyi kimlerin yöneteceğine sadece millet karar vermektedir” dedi.

MİLLET ÇARKLARI KIRARAK AYAĞA KALKTI

Soylu, “AK Parti ve onun lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan millet yolunda çok çile çekmişlerdir. Nereden nereye’ sorusu çok anlamlı bir sorudur. Milletimiz başını ne zaman dik tutmak istediyse başına bastılar. Darağaçlarında mahfettiler, harcadılar. 3 Kasım 2002’de zulüm çarklarını, bu büyük millet bu çarkları tek tek kırarak ayağa kalktı. Kendi adamını, millet adamını bir tarih yapıcı olarak ortaya çıkardı. Bugün bu gerçeği, bu güzel tabloyla gönlü burada olanlarla hep birlikte yaşıyoruz. Genel Başkanımızı, milletin liderini milletin kendisine seçerek tebliği ettiği Cumhurbaşkanlığı görevini milyonlarca insanla, şanla şerefle uğurluyoruz. Bugün bir yanımız başımızla göklere değecek kadar onurluyuz. Bir yanımızda da bir hüznü yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanım, bu tarihi anda AK Parti’nin her kademedeki yöneticileri teşkilatları adına zatı alinize seslenmek istiyorum. Sizin cesaretiniz bu partide özenle yaşatılacaktır. Cesaretiniz ve kararlılığınız milletimize hizmet yolunda, bize bu kutlu yürüyüşe gönül verenlere rehber olacaktır” diye konuştu.

Soylu, konuşmasında şunları kaydetti: “Sayın Cumhurbaşkanım, Sayın Başbakanım, Sayın Genel Başkanım bilmelisiniz ki bütün dünya bilmelidir ki bundan sonra nerede olursanız olunuz, derinliklerin dibine kadar, mesafelerin sonuna kadar sizinle birlikte olacağız. Allah, bizleri bu kutlu yürüyüşün büyük mücadele insanlarını ayırmasın. Yeni Genel Başkanımızın ve Başbakanımızın, partimize ve milletimize bu tarihi yolculukta hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, saygılar sunuyorum.”

Divan Başkanlığına Ankara milletvekili Haluk İpek, Divan Başkan Yardımcılığı’na İstanbul Milletvekili Belma Satır, Divan üyelikleri Mehmet Doğan Kubat, Mardin Milletvekili Gönül Şahkulubey, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu, İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu seçildi. (İHA/ANKARA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.