TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başhekim tomografi cihazı getirdiği gün gitti

Uzun yıllar tomografi cihazını Selçuk Devlet Hastanesi'ne kazandırmak için gerekli tüm çabalarını gösteren Başhekim Dr.Cengiz Yanık, tomografi cihazını hastaneye kazandırdı, ancak cihazın kurulduğu gün Başhekim Yanık, İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne atandı

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2014 07:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başhekim tomografi cihazı getirdiği gün gitti

Selçuk Devlet Hastanesi yeni Başhekimi ise Başhekim yardımcısı Kardiyoloji Uzmanı Doktor Murat Samsa oldu. Selçuk Devlet Hastanesi'nde atamalar gerçekleşti. 10 yıldır Selçuk Devlet Hastanesi Başhekimlik görevini yürüten Ürolog Dr. Cengiz Yanık, İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine Başhekim yardımcısı olarak atanırken, yaklaşık 8 aydır Selçuk devlet Hastanesi Müdürü olarak görev yapan Ali Deniz Erdoğan ise İzmir Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne atandı. Hastanenin yeni Başhekimlik görevine Kardiyoloji Uzmanı Doktor Murat Samsa getirilirken, Hastane Müdürü ise Deniz Şimşir oldu.

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Selçuk Devlet Hastanesi'nde 10 yıldır Başhekimlik görevini başarıyla yürüten ve görev süresince çeşitli yeniliklere imza atan Dr. Cengiz Yanık ile beraberinde ataması gerçekleşen Hastane Müdürü Ali Deniz Erdoğan, Yeni Başhekim Murat Samsa, yeni Hastane Müdürü Deniz Şimşir, Tıbbi Hizmetler Müdürü Nursel Özer ilçedeki gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldiler. İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine Başhekim yardımcısı olarak atanan Dr. Cengiz Yanık, yaptığı konuşmada; "Göreve başladığımdan bu yana Selçuk yararına hastanemizde gerekli her türlü hizmetleri gerçekleştirmeye çalıştık. Hastane Başhekimliğine başladığım yılda ameliyathane kullanılmaz haldeydi ve ilk iş ameliyathaneyi işe yarar hale getirdik. Hastane içinde çeşitli düzenlemeler yaparak polikliniklerde yenilikler oluşturduk ve hizmet kalitemizi Selçuk şartlarında arttırmaya çalıştık. Bundan sonraki süreçte, yeni yapılacak olan hastanede Murat bey ile beraber daha kaliteli bir hizmet sağlanacaktır. Ben göreve başladığımda 5 tane Uzman Hekim mevcuttu, şu an ise 20 Uzman Hekim hastanemizde görev alıyor. Yaklaşık 80 personel sayısını, hastane gelişimine göre 135'e çıkardık. Daha kaliteli hizmet verebilmek adına diyaliz merkezimizi açtık, yeni Röntgen, Mamografi, Tomografi cihazlarını hastanemize yerleştirdik. Başhekim görevini üstlenen Murat Samsa ve Müdür olarak görevine devam edecek olan Deniz Şimşir’e yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Eminim ki gereken gayreti gösterip Selçuk Devlet Hastanesinde hizmet seviyesini üst düzeye taşıyacaklardır” dedi.

 

“BÜYÜK BİR MİRAS ALDIK”

 

10 yıllık Başhekimlik görevini Cengiz Yanık’tan devir alan yeni Başhekim Kardeoloji Uzmanı Murat Samsa ise, “Cengiz Bey’den büyük bir miras aldık. Çıta çok yüksekte biz bunun farkındayız fakat çıtayı daha yükseğe taşıyabilmek için elimizden geleni yapacağız. Hastanemiz Müdürü Ali Deniz Erdoğan, 8 ayda hastanemizde fazlasıyla değişiklik yaptı. Deniz Bey’in de bu hizmetlerin devamını getireceğinden şüphem yok. Hastalarımızla alakalı sorunların rahatça çözüm bulacağı, hizmette kalite seviyesinin yükseleceği çalışmalar içinde bulunacağımıza inanıyoruz. Ayrıca bundan sonraki süreçte ameliyat sayılarımız uzman sayılarımız ile birlikte artacak, gerekli ekipman ve cihazları hastanemize taşıyacağız” dedi.

Görevi süresince en büyük isteklerinden biri olan Tomografi cihazının hastaneye kazandırılması adına büyük mücadele gösteren Dr. Cengiz Yanık'ın bu isteği kısa bir süre önce gerçekleşti. Hastaneye kazandırılan ve hastane zemin katına yerleştirilen tomografi cihazını basın mensuplarına yeni Başhekim Murat Samsa tanıttı. Tomografi ve Mamografi cihazlarını gazetecilere tanıtan Başhekim Kardiyoloji Uzmanı Doktor Murat Samsa, bu cihazlar haricinde ayrıca tam donanımı elde ederek gerekli cihazları hastaneye kazandırmak için gerekli girişimleri yapacaklarını, vatandaşları çevre ilçelerdeki hastanelere gitmekten kurtararak hastanenin hizmet kalitesini arttırmanın en büyük amaçlarından biri olduğunu kaydetti.

Hastanede 8 aydır Müdürlük görevini üstlenen Ali Deniz Erdoğan ise, Başhekimlik ve Müdürlük görevine atanan Deniz Şimşir ve Murat Samsa’ya, başarılar dileyerek, yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni etti.

10 yıldır Başhekimlik görevini üstlenerek, Selçuk yararına bir çok hizmetlere imza atan Dr. Cengiz Yanık’a Hastane Müdürü Ali Deniz Erdoğan tarafından plaket verildi. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.