TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

8 yıldır kızının yolunu gözlüyor

İzmir'in Buca ilçesinde 8 yıl önce piknik alanında kaybolan İlayda Taşçı'nın ailesi, çocuklarının bulunması için yardım istiyor

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2014 07:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
8 yıldır kızının yolunu gözlüyor

Anne Bedriye Taşçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2006 yılında Buca ilçesine bağlı Kaynaklar beldesinde piknik yaptıkları sırada o dönem 5 yaşında olan kızlarının kaybolduğunu, günler süren aramalara karşın izine rastlayamadıklarını ifade etti.

Kızının kaçırıldığını düşündüklerini anlatan Taşçı, o günden sonra çok zor günler geçirdiklerini, hala kızlarının acısını hissettiklerini belirterek, "Allah yaşadığımız acıyı kimseye yaşatmasın. Kayıp çocuğun acısı çok ağır. Umudum var, evladım kapıyı çalıp gelecek, yaşadığını hissediyorum. Kapıyı çalacağını, 'anne' diyeceğini hissediyorum. Allah'ın onu bir yerde koruduğunu hissediyorum" diye konuştu. Kaybolan çocuğunun bulunması için yeniden herekete geçilmesini beklediklerini aktaran Taşçı, yetkililerden yardım istedi.

TEKRAR ARAYIN

Baba Saim Taşçı da kayıp kızlarının bir gün geleceğine inandığını belirtti. Kızlarının hayatta olması halinde bugün 14 yaşında olacağını hatırlatan Saim Taşçı, "İlayda'nın 14 yaşındaki halini yansıtan resim çizilerek, arama çalışmalarının yeniden başlanmasını istiyoruz" dedi.

NE OLMUŞTU?

Buca ilçesi Kaynaklar beldesinde 9 Nisan 2006'da ailesiyle pikniğe giden İlayda Taşçı, ormanlık alanda kaybolmuş, güvenlik güçleri ve yakınlarının günler süren çabalarına rağmen bulunamamıştı. (AA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.