TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayraklı’ya manzaralı park

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Körfez Evleri bölgesinde bulunan ve muhteşem bir İzmir manzarasına sahip bölgede yepyeni bir park yapımı için kolları sıvadı

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2014 08:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bayraklı’ya manzaralı park

Coğrafi konumu nedeniyle İzmir’in en güzel manzarasına sahip Bayraklı’da Başkan Hasan Karabağ’da vatandaşların bu konumdan faydalanmaları adına projeler üretmeye devam ediyor. Dünya Barış Anıtı ve 75. Yıl Mahallesi’ndeki teras park projelerinin ardından Körfez Evleri Bölgesinde bulunan bir bölgede yapılacak yeni tesiste çalışmalar başladı.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da her projede olduğu gibi yeni park alanını gezerek incelemelerde bulundu. Yeni yapılacak tesisin özellikle manzarasıyla ön plana çıkacağını dile getiren Başkan Karabağ, “Bölgenin eğimli yapısı nedeniyle ilk olarak istinat duvarları yapılıyor. Daha sonra çizilen proje ile park hayata geçirilecek. Bölge halkının da ihtiyaç duyduğu bir park olacak. Çalışmaları yakından takip ediyorum. Hayırlısı olsun” dedi.

Parklar yenilenmeye devam ediyor

Park Bahçeler Müdürlüğü yeni park projelerinin yanında var olan parklarında da ihtiyaç duyulan ve programa alınan yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Müdürlük ekipleri bu program dahilinde kısa süre içerisinde Murat Aslantürk Parkı yenilerken Soğukkuyu Mahallesi’nde bulunan Ahmet Akbay, Sardunya ve Gerbay Sağlık Ocağı parkının oyun gruplarını yeniledi. Yenilenen parklar vatandaşlar ve özellikle çocuklar tarafından büyük beğeni topladı. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.