TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Masaj salonlarına dikkat!

Son yıllarda tüm yurtta olduğu gibi İzmir’de de sayıları hızla artan masaj salonlarının tanıtım kartvizitlerini rastgele sokaklara bırakmaları dikkatlerden kaçmıyor. Park halindeki araçların camlarına bırakılan hatta yollara saçılan masaj salonu tanıtımları akıllara soru işaretlerini de beraberinde getiriyor

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2014 07:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Masaj salonlarına dikkat!

HAMZA GÜL - İzmir kent merkezi başta olmak üzere birçok cadde ve sokaklardaki park halindeki araçlara bırakılan masaj salonu kartvizitleri şaşırtacak düzeye ulaştı. Bu konuda bu tanıtımların hızla artmasının ardında ciddi bir rant olduğuna dikkat çeken vatandaşlar bu yerlerin nasıl ve kimler tarafından denetlendiğini merak ediyor. Sosyal medya ve gazete reklamlarının yanı sıra yollarda park halindeki araçların camlarına bırakılan kartvizitli masaj salonu reklamlarının son dönemlerde aşırı artması dikkat çekiyor. Gazetemize ulaşan vatandaşların sorularından bazıları şu şekilde, “Bu masaj salonlarının çalışması için gerekli bütün kriterler sağlanmış mıdır?, Buraları kimler nasıl denetliyor?, Bu tür yerlerde gayri ahlaki çalışmalar yapıldığını duyuyoruz, bunlar doğru mudur?” Bu soruları olduğu gibi kamuoyu ile paylaşıyoruz. Cumhuriyet Meydanı’ndan Çankaya’ya doğru çıkan caddelerdeki park eden araçların hemen hepsinin camına bırakılan masaj salonları kartvizitleri yoldan geçenleri şaşırtıyor. Araç sahipleri de kentin bir çok yerinde araçlarının camlarına bu tür tanıtım kartvizit konmasından rahatsız olduklarına dikkat çekerek, “Bu masaj salonlarının hepsinin bu iş için yeterlilikleri var mı, devletin ilgili kurumlarından buraları açmak için ruhsat almışlar mıdır? Bu iş çok karlı bir iş olmasa günde binlerce aracın camına bu kartvizitler bırakılmaz” şeklinde dert yandı.

MASAJ TANITIM KARTVİZİT

Konak Cumhuriyet Meydanı çevresindeki yollarda park eden araçların camlarındaki kartvizitlerden bazılarının üzerinde yaptıkları hizmetin türleri sıralanıyor. “Klasik masaj (İsveç masajı), günlük yaşamın yorgunluk ve stresinden kurtulmak amacıyla uygulanan genel dinlenme ve gevşeme yöntemidir. Genel olarak masaj yağı ile yapılır, kan dolaşımını düzenler, kasların gerilimini azaltır. Fizyolojik ve psikolojik etkisiyle bedenimizi ve ruhumuzu rehabilite eder. Beş yıldır *** Otelde yer alan masaj salonumuzda uzman eller tarafından yapılan klasik yağlı masaj uygulamamız, 45 dakikalık seanslar halinde gerçekleştirilmektedir." Bir masaj şirketinin internet üzerinde yaptığı bir reklam tanıtımında masaj çeşitleri; “ Aromaterapi masajı, Body peeling masajı, Klasik masaj, Klasik yağlı İsveç masajı, Antistress masajı, Spor masajı, Aroma Terapi Masajı,  Mix Masaj, Sıcak Taş Masajı,  Shiatsu Masajı, Ayak Refleksoloji Masajı,  Hint Baş Masajı,  Bölgesel Masaj, Kese & Köpük Masajı” şeklinde tanımlanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.