TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Bodyguard dayağı' tepki çekti

Çeşme’de bir gece kulübünde görevli korumaların bir vatandaşı darp etmesi üzerine açıklama yapan Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı Veysi Öncel, "Yaşanan bu tür olaylar bizlere ciddi zarar veriyor” dedi

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2014 07:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
'Bodyguard dayağı' tepki çekti

Ramazan Bayramı'nın ilk günü yaşanan olayda, B.D. isimli bir vatandaş yanında ABD'li turist arkadaşları ile birlikte bir gece kulübüne gitmiş, burada görevli bodyguardlar tarafından darp edildiği iddiasıyla polise şikayette bulunmuştu.

Benzer olayların Çeşme'de sık yaşanması üzerine Çeşme Turistik Otelciler Birliği Başkanı Veysi Öncel'den açıklama geldi. Gece gündüz Çeşme için çalıştıklarına vurgu yapan Öncel, “Bizler Çeşme'nin turizminin gelişmesi ve tanıtımı için elimizden gelen çabayı gösterirken yaşanan bu tür olaylar hepimizi çok üzüyor. İlçemiz için gerek yurt içi gerekse yurt dışı çalışmalar yaparak Çeşme markasını daha iyi yerlere getirmek için uğraş veriyoruz. Ama yaşanan bu olayların sonuçları bizlere ciddi zarar veriyor” dedi.

İŞLETME DİKKATLİ OLMALI

Yaşanan bu olayların önüne geçmek için işletmelerin personel seçiminde daha dikkatli olmaları gerektiğine dikkat çeken Öncel, “Eğlenmeye giden insanlar içkiyi fazla kaçırabiliyor olabilir ama dayak atarak, dövülerek bu işler çözülemez. Bu tarz olaylarla karşılaşan işletmeler adli mercilere müracaat etmeli. Vurarak, döverek hiçbir sonuç alamazsınız. Bu tür olaylar Çeşme’ye ciddi zarar getirir. Turizmciler eleman seçerken dikkatli olması gerekiyor. Bu konuda acil önlemler alınması gerektiğine inanıyorum. İşletmecilerden ziyade çalışanların yaptıkları yanlışlık, işletmeye değil Çeşme’ye zarar veriyor” diyerek tepkisini dile getirdi. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.