TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılmaz’dan kadın futbolculara destek

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek Konak Belediyespor’a Galatasaray’ın ve A Milli Takım’ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz’dan destek geldi

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2014 07:57
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yılmaz’dan kadın futbolculara destek

Galatasaray’ın golcü oyuncu Burak Yılmaz, yeni sezon çalışmaları öncesi Alaçatı Sahası’nda hazırlanıyor. Yıldız oyuncu, sezonu erken açarak çalışmalarını İzmir’in Çeşme ilçesinde sürdüren Konak Belediyespor’a Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları öncesi başarı dileklerinde bulundu. Konak Belediyespor’un geçtiğimiz sezon büyük bir başarıya imza attığına değinen Burak Yılmaz, bu sezon daha da ileriye gideceklerine inandığını söyledi. Burak Yılmaz daha sonra bayan futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde geçen sene son 16 takımın arasına kalarak önemli bir başarı elde eden İzmir temsilcisi, bu yıl ön eleme turunda Letonya'daki 1. Grup'ta mücadele edecek. Grupta İsviçre'nin Zürih Frauen, Belarus'un Minsk ve Letonya'nın Rigas takımlarıyla 9-14 Ağustos tarihleri arasında karşılaşacak olan İzmir temsilcisi, kupada yoluna devam edebilmesi için ya grup lideri ya da en iyi ikinciler arasında yer alması gerekiyor. (İHA/İZMİR)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.