TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti İzmir’de temayül başladı

AK Parti Genel Merkezi tarafından görevden alınan İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın yerini alacak yeni il başkanı için çalışmalar başladı

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2014 08:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
AK Parti İzmir’de temayül başladı

FEYZİ MİRHANOĞLU

Partinin İzmir Koordinatörü, Milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Salih Koca İzmir’e geldi. Koordinatörler ilçe başkanları ve yöneticilerinden bilgi alacak.

Türkiye genelinde 11 il başkanı ve yönetiminin değişeceği AK Parti’de İzmir Koordinatörleri, Milletvekili Mehmet Yüksel ve Salih Koca İzmir’e geldi. AK Parti Genel Merkezi tarafından istifası istenen eski İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve yönetiminin yerine atanacak il başkanını seçmek için İzmir’e gelen vekillerin ilk etapta ilçe başkanlarını ziyaret edecekleri bilgisine ulaşıldı. İzmir’e yeni atanan koordinatörlerin gerekli bilgileri alıncaya kadar İzmir’de kalacakları öğrenilirken, yeni il başkanının kısa sürede atanması bekleniyor.

TEK TEK İLÇELERİ GEZECEKLER

Yakın zamanda İzmir’e koordinatör olarak atanan Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ile Eskişehir Milletvekili Salih Koca’ya çalışmaları süresince geçici olarak il başkanlığına atanan demokrasi ve hakem heyeti başkanı Bülent Delican eşlik edecek. İlçeleri gezecek olan ekip, ilçe başkanları, parti yöneticileri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve ilçelerde ki kanaat önderlerinin görüşlerini alıp nabız yoklayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.