TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çetin Doğan'a büyük şok! Sahte çıktı

Emekli orgeneral Doğan'ı 28 Şubat davasında savunan Seda A. sahte avukat çıktı. Davada mahkemeye Doğan adına dilekçe veren ve aileden 3 bin 700 lira alan Seda A., cezaevi ziyaretini ayarlayamayınca foyası ortaya çıktı

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2013 14:53
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çetin Doğan'a büyük şok! Sahte çıktı

Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 28 Şubat davası kapsamında yargılanan Balyoz hükümlüsü emekli Orgeneral Çetin Doğan'ın kendisine avukat süsü veren bir kişi tarafından dolandırıldığı ortaya çıktı. Doğan ailesinin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği şikâyet dilekçsine göre Seda A. bir yakını aracılığıyla tanıştığı Nilgün Doğan ile ailenin Ankara'daki hukuki işlerini takip etmek üzere anlaştı. Çetin Doğan Ankara 1 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde yattığı için ailenin Ankara'da birçok hukuki işlemi bulunuyordu. Ailenin diğer avukatı Hüseyin Ersöz ile hukuki işler konusunda işbirliği yapan Sedat A., 19-20 Eylül ve 23-27 Eylül tarihlerinde Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmalara katıldı. Seda A., Doğan adına mahkemeye verilen "Sorguya ilişkin taleplerimiz" konulu dilekçeye imza attı. Sahte avukat Seda A., aileden 3 bin 700 TL para da aldı.

BARODA KAYDI ÇIKMADI

Seda A.'nın Doğan'ı cezaevinde ziyaret etmesi gerekirken "Avukat kimliğim çalındı" gerekçesiyle sürekli iptal etmesi üzerine baro kaydı araştırılınca gerçek ortaya çıktı. Sabah'ın haberine göre; Seda A.'nın hiçbir baroya kaydı bulunamadığı tespit edildi. Şüphelinin Ankara'da avukat Fahri Başçavuşoğlu'na da kendisini stajyer avukat olarak tanıtıp hukuki işlerini takip etmek üzere para aldığı ve 3 ay sonra kayıplara karıştığı da belirlendi. Doğan ailesinin başvurusu üzerine savcılık soruşturma başlattı. Savcılık mahkemeden duruşmaların kamera kayıtlarını talep etti. Şikâyet dilekçesinde müşteki olarak Çetin Doğan, eşi Nilgül Doğan ve avukatı Hüseyin Ersöz yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.