TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gönülden destek bizim için takıdır

Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına maddi destek sağlamak için AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve partililer Ziraat Bankası İzmir Şubesi’ne bağışta bulundu

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2014 06:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Gönülden destek bizim için takıdır

A. FEYZİ MİRHANOĞLU

İzmir’de bulunan 30 ilçe teşkilatı adına 300’er lira olmak üzere toplam 9 bin lira para yatıran Başkan Delican, “Bugünü düğüne benzetiyoruz. Düğünlerde takı takılır, ailenin düğüne yaptığı masraflar ve ailenin geleceği için katkı yapılır. Kampanyada da gönülden her destek bizim için takıdır. İnşallah 10 Ağustos'ta davullarla zurnalarla düğünümüzü kutlayacağız” dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kampanyasına destek olmak için kolları sıvadı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, ilçe başkanları ve partililer bağışta bulunmak için Ziraat Bankası İzmir Şubesi önünde buluştu. Bağış öncesi açıklama yapan İl Başkanı Delican, “Ben 30 ilçede tek tek bu kampanyayı desteklemek için 300'er lira bağış yapacağım ve üst limit olan 9 bin lirayı il başkanı olarak tamamlayacağım. Diğer üyeler isterlerse bir lira bile bağışlayabilirler, önemli olan gönüllü olarak katılmaktır” diye konuştu.

“GÖNÜLDEN HER DESTEK BİZİM İÇİN KATKIDIR”

Cumhurbaşkanı adayına bir liradan 9 bin liraya kadar herkesin dilediği gibi bağışta bulunabileceğini ifade eden Delican, “Yeni Türkiye için, daha demokratik, daha özgür, daha çağdaş, Atatürk'ün bize gösterdiği muasır medeniyetin seviyesinin üzerindeki Türkiye için cumhurbaşkanımızı seçmek için, başbakanımızı seçmek için kampanyamızı başlatıyoruz. İzmirlileri kampanyamıza davet ediyoruz. Bugünü düğüne benzetiyoruz. Düğünlerde takı takılır, ailenin düğüne yaptığı masraflar ve ailenin geleceği için katkı yapılır. Kampanyada da gönülden her destek bizim için takıdır. İnşallah 10 Ağustos'da davullarla zurnalarla düğünümüzü kutlayacağız. Hepimizin hayatının daha iyi olması için canla başla çalışan başkanamız var. Vatandaşlarımız sadığa giderek çocuklarının geleceği için desteği olacaktır. CHP ya da başka bir partiyi hedef ya da rakip görmüyoruz. İnsanların vicdanına bırakıyoruz. Başbakanımızı geleceğimiz, hepimiz ve çocuklarımız için çalışıyor” dedi.

Parti İl Yönetim listesini yeniden hazırlamak için çalışma başlattığını da vurgulayan Delican, “Listeyi tamamlamak için çalışmayı sürdürüyorum. Cuma günü (bugün) yapılacak bayramlaşmamıza kadar yetişebilir. Onay için Genel merkeze bir kez daha gitmeme gerek yok, hazırladığımızda açıklayacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.